onsdag, augusti 02, 2006

Instabilt stuff

Idag är en odag. En orolig natt med febriga drömmar... och för första gången på hela sommaren har min övre magmun vaknat på fel sida... beror förmodligen på att Prof. Coma är i stan. Hans förra besök innebar två rör Inside Brus för att jag skulle bli lugn.

For those who try to hard...

Dessutom har jag blött näsblod. Sånt här bäddar för oro, irritation och missnöje. Under min cykeltur till jobbet hann jag därför med att få hang-ups på:

1. En kvinna med pilotbrillor. Med risk för att vara ett testosteronstinnt manssvin; kvinnor skall inte ha pilotbrillor. Det är lika fel som att män skulle ha röda kattbågar... om du frågar mig som stylichguru (vilket inte är tillförlitligt - läs hellre Syddans blogg...eller Modegrisens)

2. En man med bockskägg, ögonbrynspierce och fjantigt liten cykel utan broms. Har f ö inte fattat glajdarjonnar av märket Yosemite cruiser i svartvitt som finns på Biltema för 980:- spänn och bara har en växel... skall det softas på en cykel skall det göras rejält.

Parrots on tzhe Farrhads...lite tyskish


3. 7-eleven i hörnet Avenyn-Vasagatan har klent med frukt och ingen lättyoughurt. Dessutom har personalen ställt fram en liten plastmugg som det står "dricks" på... Hallå! För vad? OK om jag får nåt extra - extra nån gång... men 11:90 för lösgodis och 15:50 (53% dyrare yoghurt än dyr-Konsum Landala)... är det det jag skall betala dricks för? Ohh... tack, tack för att jag fick ynnesten att handla i er snordyra-supermarketcoffeedinerpizzaklubbhejohåbankomathåla...

Som du förstår kära bloggläsare så är min frustande lekamen något anfrätt idag - vilket gör att min hemgång planeras till pass15:20 för att reorganisera, återhämta mig själv och min sinnesro samt takta ner en smula.

Det stora glädjeämnet in the material world står lutat i en liten grön påse hemma - en mintfräsch SonyEricsson k800i - som man kan blogga med!

8 kommentarer:

 1. 7-eleven.. suck! Det jobbiga är att man så ofta är tvungen... och vi ska ha demokrati. skitsnack!

  SvaraRadera
 2. men ändå bättre när kidsen eller nysvensken stavat fel och det står "driks" på muggen :D

  SvaraRadera
 3. Döden döden döden...
  Jag tror inte det är varken pilotglajerna, 7-11, lättyoghurten, pipskägget eller glidarhojen som är problemet... Näru, problemet är att du måste sitta på jobbet ÄNDA TILL 15:20 innan du kan susa hem till din lilla k800i!

  Onsdagskram är skickad!

  SvaraRadera
 4. Närruuu... den gubben gack inte...nu när jag har den...så tar jag det lugnt... vill vänta med att få "märlintågsögon" med min lilla hi-tech tills mitt främmande lämnat våningen.

  SvaraRadera
 5. Väl rutet! Jag skriver under både på utfallet mot kvinnliga bärare av pilotbrillor och mot 7-eleven! kan inte dricksburken vara ett skämt?

  SvaraRadera
 6. Ååååååh...då får ju JAG sitta här å bita på knogarna och vänta å vänta tills jag får se din första k800i-blogg juh! *skrattar*

  SvaraRadera
 7. ...bloggpicnic???
  Välkmen att kolla min blogg!

  SvaraRadera
 8. Tråkigt att jag har sån inverkan på din syra. Maten du serverade var i alla fall väldigt god. Imorgon blir det bovetegröt. Nattinatti

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine