onsdag, augusti 30, 2006

Grälsjukt och Lasse D

Såg på TV i morse (Rapport kl 06:36) att denna dag var den mest grälsjuka dagen på året.

Brittiska forskare har sett att 30 aug är den mest bittra i hemmet. Skall det slå gnistor mellan makar, par o sambos var det tydligen idag...

Orsak - sommaren är över... höstmörkret kommer... frustration över uteblivna förväntningar hopar sig och ångeststocken på sinnessaldot tickar in.

Botemedel - se tidigare post om Dynamisk meditation. Bjud en hemlös på några rikskuponger. Överraska din käresta med blommor. Sjung högt på bussen eller handla på Kosum Landala och få utlopp för dina agressioner utanför hemmets väggar. En genomlyssning av Highway 61 Revisited är också balsam för själen....


En som snart vandrar längs Desolation Row är kansli-Lasse som inte har ordning på mobiler, passerkort eller någonting alls. Annandag jul 2004 är förmodligen en dag han vill radera ur sin kalender.

Det smärtar alltid lika hårt då "redbara män i statlig förvaltning" slingrar sig och ljuger, förnekar ....och klarar sig vidare med det. Skulle inte alls bli förvånad om Lasse får nån göttig landshövdingebostad att pynta med inom en snar framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine