måndag, augusti 07, 2006

Gullejo - en schööön kille

Såg lite på TV4:s Nyhetsmorgon idag. Det göttiga radarparet Hagström/Guillou breder ut sig på Storans terass och kryssar fram mellan gäster, reklam, lite grillos och någon människa som skrivit en viktig bok.

Dessutom pågår juh KommunGörans största evenemang. "En folkfest där allt är gratis." Vi skall trivas och vara såååå goa som vi bara kan vara i Göteborg...

Jo, Toralf satt där. Toralf är general i EM. Han hade inga epolletter eller skit på axlarna men han såg lite räddhågsen ut då Gullejo sänkte blicken över sina farsfarsbågar och tittade under sin gråa lugg...undrade hur det kom sig att Israel var med i EM...det ligger ju inte i Europa precis.

Nu vet jag inte exakt hur svaret från Toralf föll... men det var ngt andtrutet om att "Israel ses ju mer som en del av Europa med hänsyn till umgänget med sina grannländer"

Gullejo forsatte fråga: "Du har inte funderat på att bli diplomat...? Så försiktigt uttrycker sig väl bara någon som inte har någon åsikt om någonting?"

Toralf bevarade inte den frågan - men såg inte ut som om han ville ha Gullejo som bästis...

Toralf...till vänster

Det såg t o m ut som om Toralf funderade på att göra en Guillou... alltså lämna i direktsändning vilket Jan gjorde i "Svepet" då Hr Crispinsson började fråga om Jan fick förhårdnader i grenen då det skulle snackas vapen... ja...så kanske han inte uttryckte det... men andemeningen flåsade av erotik-vapen- macho i samma andetag.


Skjutjärnet...

Heja Jan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine