onsdag, augusti 19, 2009

Våldtäkt...skall det va nåt att bråka om?

Så här uttalade sig åklagare Rolf i Svenska Dagbladet:

"När man säger våldtäkt tänker man mest på riktiga ruggiga våldtäkter. Men tar man en man och en kvinna som känner varandra och kvinnan säger att hon inte har lust i dag, men mannen kör ändå. Visst är det oschysst, men kanske inte värt två års fängelse. Det liknar mer en ordningsförseelse, säger han."

Jag säger så här:

"När man säger misshandel tänker man mest på riktigt ruggiga påbankningar där en grupp står och sparkar på en som ligger. Men tar man mig och en åklagare som lever på stenåldern och åklagaren säger att våldtäkt som sker i hemmet inte är så mycket att bråka om, och jag tar och flyttar den här åklagarens tandrad någon centimeter bakåt med ett välriktat slag, då är det nåt annat. Visst är det oschysst, men kanske inte värt två års fängelse. Det liknar mer en tillrättavisning."

För tydlighetens skull vill jag göra klart att jag är en fridsam person och inte på något sätt avser att hota någon. Vare sig åklagaren som fällde uttalandet, eller någon annan. Det är helt och hållet skrivet som en jämförelse...

Herregud… Rolf, åklagaren, borde gå på kurs. Någonstans där han får träffa människor från verkligheten, nutiden och dagens samhälle - för där kan han inte vistats så mycket...

5 kommentarer:

 1. Rolf är en pajas.

  Hoppas han är ofrivilligt singel.

  Annars, HÖRRU ROLFS FRUGA: anmäl honom för våldtäkt varenda gång det pockar på och du hellre ser Grey´s Anatomy än särar på benen. Herregud, jag hoppas att du hellre ser på testbilden än särar på benen.

  För övrigt hoppas jag att du springer, fort och långt utan att titta bakåt, OM du nu ens existerar....

  SvaraRadera
 2. Det är ändå tacksamt att han nu inte längre får utreda sexbrott! Sån idiot! Och ha mage att tala om det oxå,om han ändå behållt dom tankarna för sig själv.. Tyvärr finns det nog många av samma sort.

  SvaraRadera
 3. @ fiffi o Sillen - det är dagar som dessa då jag allvarligt tar och funderar på att återvända till apstadiet - och ta många män med mig.

  SvaraRadera
 4. Men inte alla,nu får jag ju äntligen tillbaka min karl så han får du lämna hos mig! Men håller med att det är dags att återvända..

  SvaraRadera
 5. Nemo: nedvärdera inte aporna ... ;-)

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine