söndag, januari 06, 2008

Seriemördaridéer

Så här är det. S är morbid så det visslar om det. Skall alltid se Medium, seriemördarserier och läser gärna thrillers där liken poppar upp som kantareller efter regn o värme i augusti. Viasat History - där är "Kända seriemördare genom tiderna" ett favvoprogram.

Vi promenerar en del. Sist när vi var ute och pinnade på mot Saltholmen talade vi uppslag till "den där bästsäljaren" som ingen av oss förmår skriva.

Jo..det här med kroppar som placeras ut lite snyggt...gärna förnedrade...det är så... 90-tal. Kan vi inte komma på något nytt?

Efter en stund var jag inne på att offren skulle förses med djurhuvuden för att sända något sorts budskap. "Gammalt" sa S och refererade till Medium där föregående offers huvud sattes på nästkommande.

Ja, men om man tänker rör, sanitetsgods...jo, jag vet; ur varje offers hals sticker det upp ett periskop. Det är nytt!

Ja...kanske, men vem vill läsa det, och var finns motivet för att ta livet av någon och göra en rörinstallation av kroppen?

"Snillen spekulerar"...will continue....

Apropå det - se Fredik Härén dra ner brallorna på den samalde kunskapselitetn i Sverige. Lägg 10 minuter på detta klipp och du kommer få en förändrad syn på mycket....Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine