lördag, januari 12, 2008

Bra Böcker.

Black Books - eller Böcker som serien hette när den gick på SVT är sååå bra. Lite Fawlty Towers med mer aggression, alkohol och mobbing.

Här - ett litet smakprov. Sugen på hela serien? Passa på NU - 299:- för alla 18 avsnitten... roligare än så får du aldrig.



En recencent på Discshop; "Den enda komediserien jag har på dvd, och jag funderar inte på att inhandla någon annan heller. Det är fantastiskt roligt att se tre hela sesonger av en tv-serie som går ut på att en synisk kedjerökande irändare (Bernard Black) sitter i en bokäffär och beklagar sig allt och alla samtidigt som han är ständigt rödvinsbakfull och på dåligt humör som allt som ofta går ut på den välvilliga medarbeteare, Manny."

Till sist - en krönika som jag önskar att jag själv hade skrivit.... och en artikel i DN om en recencent som fattat nåt.



Och... var det nån mer än jag som fick spel på Uffe Larssons seriemördarhockeyfrilla i Let's Dance?... Jasså...inte det? Men ... att han "vikthånas" det var väl inte så svårt att räkna ut att den artikeln skulle poppa upp som en snödroppe i rabatten? Och detta; DET är åtminstone nåt att uppröras över - på riktigt



Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine