lördag, september 05, 2009

Är du med?

Det här klippet är med knickedickerna i Galenskaparna. De är i sina bästa stunder helt geniala. Monty Pythonska. Hade de bantat "En himla många program" - en serie på 8 avsnitt, som till slut blev 9, att istället omfatta tre, så hade det blivit mycket bättre för alla inblandade parter och avsnitten hade då blivit längre, fast bättre och mer kompakta än om man istället gjort 4. Svårt att hänga med? Lugn - du är Einstein jämfört med gänget i klippet här... ett klipp som borde slutat på 2:58 - då twisten kommer.



Det är ju dessutom så, slår det mig när jag sitter och meckar med inlägget - att det givetvis är så här det gick till när Västtrafik hade sommarfest och ville raljera lite kring sina resenärer. Visst - på med klippet bara, garva... alla skrattar - dumma tröga kunder som inte fattar att vi vill vårt...deras bästa...eller hur va det nu?

Man skulle också kunna se det är ett kundpanelmöte idag... på riktigt. Och då är det inte så roligt längre.

Tipstack till Ulrika Good

3 kommentarer:

  1. @Abbes pappa o Ulrika Good - Vilka är ni? Ha ni nåt med Internet att göra? I så fall vill jag inte köpa något. Jag jobbar på bank. Sa jag det? #TFF

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine