fredag, juli 07, 2006

Lömska måsar...


Tror att måsar läser blogg.... kan inte förklara den här lömska blicken på nåt annat sätt...eller så har den rymt från MickeyB.

Se även här och inse att vi har att göra med en en föränderlig varelse som muterar likt ett virus. Speciellt "status: Livskraftig" avskräcker...

6 kommentarer:

 1. Det är inga som rymmer från mig, någonsin.

  Den lömska blicken är helt enkelt genetiskt kodad i den grå häxbollen. Men oroa dig inte för idag har Fas III sett dagens ljus.

  Fin tajming med Gotland och algblommningen. Ha det så gôtt looooser.

  SvaraRadera
 2. Hellre måsar än ett gäng kajor!

  SvaraRadera
 3. Mamselamsen.... you ain't from this part of Sweden.... Det envig som utkämpas i Gbg innerstad är tufft. Att sitta på Landalaplatsen är som att vara förflyttad till Nidingen, Måseskär eller Vinga fyr. cahrmigt? Ja, i två, tre minuter... sedan går dom till atack och skall skydda sina oflygfärdiga ulmerkottar

  SvaraRadera
 4. måsar och alla andra fjäderfän är det värsta jag vet. Jag gillar inget alls med vingar. Inte ens fjärilar och i synnerhet inte nattfjärilar.

  Jo förresten sädesärlor går bra. De gillar jag.

  SvaraRadera
 5. Fick höra en riktigt rolig(?) historia om måsar från en polare från en segelsemester med hans familj.

  De vaknade en morgon av vad som lät som en hagelstorm, när det så smått hade avtagit och de vågade sig ut på däck såg de att hagelstormen i själva verket var måsskit!

  Det som hänt var att en fiskebåt hade tömt ut fiskrens i närheten, så tusen och åter tusen mätta och belåtna måsar täckte deras segelbåt och den närmaste omgivningen med ett jämt och rätt tjockt lager skit! Kul start på dagen! :)

  För övrigt har jag blivit anfallen av aggressiva störtdykande måsar, och dessutom fått en allt annat än glad mås på kroken! Den flög in i och fastnade i min fiskelina så jag fick helt enkelt veva in fanskapet!

  SvaraRadera
 6. Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
  »

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine