söndag, december 18, 2005

Spettens Vänner..

Kamrater!

Precis där Götatunneln mynnar - vid Järntorgets rand övergår hela älvstranden till ockuperad mark. Hr Sten A Olson och hans glada redargrabbar har tillsammans med Kommun-Göran, Vägverket och några andra figuranter mutat in hela området därifrån och ut till Klippan.

Skall vi nöja oss med detta? Skall vi inte kunna chilla o softa längs lummiga oaser utmed kajen, sitta och filosofera på caféer och rulla inlines utan att riskera hårda bilar som förvandlar oss till vårdpaket...??

När skall Kommersens vederstyggliga byggnad och dess omgivande P-platser ödeläggas? Är det ett "posse" som behövs?

Knappast...

Spett! Vi löser det med spett! På given signal samlas alla Majbor och andra tillskyndare i detta projekt (en gul linje har då dragits från FörstLångatan, via Sjöfartsmuseét och vidare västerut mot Klippan.) beväpnade med varsitt spett. I denna gula linje bryts sedan all mark loss och störtas i älven och sugs ut med sediment och bottenslam...får gärna ta samma väg som den pompösa Ostindiefararen...och se... älven ligger öppen för dem som behöver dem!


Nog med politisk kampvilja...blev alldeles matt där..Dagens julrim - en dykardräkt

Då du ger dig ut på djupa vatten
kan det vara gott att vara svart som natten
Men håll på dina gaser koll
annars blir du lätt

en levande biljardboll

2 kommentarer:

  1. Andas lungt i din ny dräkt
    annars kan du vakna spräckt.

    SvaraRadera
  2. Är det ingen som kan hejda den där dyslektiske rimsmeden. Han kan ju inte kägga in en enda taskig kommentar utan att skriva rett.

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine