torsdag, december 11, 2008

Futtigt och Fittigt

Jag har problääm. Serious Problääms.

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om Kardinalsdygder. I den delen som handlade om "Öppenhet" skrev jag att jag hade svårt med fittiga avgifter.

Detta fick mitt hjärtas sockerhumla, min spröda daggdroppe i gull och Majornas eget honungsfikon - den oöverträffade S - att reagera.

"Så skriver inte min älskling", sa hon med sin väna stämma. "Fittiga, det låter inte som Nemo", sa hon.

Precis - så är det. "I" och "U" ligger farligt nära varandra på tangentbordet. Och jag är slarvig. Det går fort och jag har ett begränsat rättstavningsprogram i min Mozilla. Som förmodligen köper både "fittigt" och "futtigt".

Till de av mina bloggläsare som noterat detta: jag är en ärbar och respektabel man som inte tar ett kvinnligt könsorgan i munnen. Inte på det sättet.

2 kommentarer:

  1. *haha* Jag reagerade också på det och tyckte det lät skumt, men trodde det var nåt göteborgskt vanligt skällsord. Jag tror dina fingrar gör lite freudian slips ibland. Vad var det du kallade mig hos deeped? Knullsebo eller?

    SvaraRadera
  2. Som sagt - jag är en ärbar och respektabel man - och har således lätt att förtränga mina eventuella tillkortakommanden... men det är möjligt att du har rätt. ;-)

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine