onsdag, februari 27, 2008

Quattrathlon

För några nätter sedan hade jag en dröm som förmodligen hade att göra med verkliga inputs.

  • Jag såg skidåkning på TV
  • Jag läste om Maradonas gummisnopp
  • Jag diskuterade med S om möjligheten att börja med multisport
  • Jag fick info av Prof Coma om en galen dansk som sprang 10 mil och höll på att dö

Detta kokade min bisarra hjärna ihop till följande dröm under natten söndag-måndag. Förmodligen tog de galna andarna min kropp i besittning vid pass 05:28 på morgonen om min övervakningskamera inte ljuger.

Nåväl… jag deltog i en tävling – i Japan, var annars – som bestod i att simma 1 500 meter i havet, därefter cykla 9 mil samt springa en halvmara. Allt detta i en följd. Så långt är allt väl… Triathlon, liksom. Det var den fjärde och avslutande grenen som spacade till det; Utlösning på kortast tid.


Inte en vanlig termos...

Precis som på en skjutvall eller nåt..stod små bås där man efter avslutad halvmara skulle in och skinka på en gummimutta som var monterad mellan två brädor. Då man levererat en sats sköts en liten nyårsraket upp som ett tecken på målgång. Det var mycket osoft och det gällde att ha järnvilja och fokusera på sockergröt och morötter i smör samt lite saftsås för att få det hela att fungera och raketen att gå iväg. Det hela underlättades inte av att en japan i pilotbågar och röd kavaj stod och småkikade underifrån.

När jag vaknade tog jag och redogjorde för mina drömmar. S lyssnade och hade ett och annat inspel att ge utifrån perpektivet om könsordningen hade varit en annan. Alltså - om kvinnor tävlat i samma idrott.

Fejkorgasmer, utbrast jag och hötte med gammelmansfingret, bättre att låta kvinnor få sätta på en man som skulle få utlösning.

Löjligt, sa S – då skulle man behöva ha kloner för att få rättvisa.

Jag tyckte att val av partner måste få vara en materialfråga – precis som skidlöparen väljer rätt valla för dagen.

Ditt tänk suger, sa S…varenda tävlande kvinna skulle ta med en 16-årig mopedburen slyngel. Dom självejakulerar fortare än en gris blinkar...

Hon är klok som en pudel, den kvinnan... och synnerligen älskbar


Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine