fredag, februari 08, 2008

Äntligen Schlagerdags...

Imorgon drar nästa kvartalsplåga igång. Idol är över, Bonde söker fru har tagit slut. Let's Dance är inte längre så hypat...men...då drar Luuk, Telia och Christer Björkman igång den stora baletten som slutar i maj med att något land typ, Taskmenistan vinner en tävling med en låt som ingen sen kommer att höra och alla engagerade svenskar vibrerar av indignation. Då är det gött att ha lite bipolär fernissa att plocka fram ur Youtube-garderoben.

Att stanna hemma och kolla schlager på TV är förresten ett alternativ som jag starkt överväger. SF och deras grisfasoner... har fått mig ännu ett kvarter från SF Bergakungen. Inte nog med att det bakoframvända kepsfolket med jeanslinningen i knähöjd och noppriga kalsongarslen, i glatt sällskap med SMS-messande fjortisfnittrisar som sprutar popcorn och häller läsk i knät har stört ut biobesöket. SF har dessutom lagt hela marknaden för sina fötte och erbjuder ett bistert bioklimat.

När jag ser Lasse Holm - ja det är som om inget har hänt. Skall väl vara att Razzel inte finns längre. Jag kan fortfarande inte förstå att det behövdes fyra programledare för att misslyckas med en mans jobb...





Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine