måndag, mars 03, 2008

Om jag blivit den jag inte är....

Ibland - när livet ter sig grått, innehållslöst och suger borttappad aprônk - funderar jag över hur mitt liv kunde ha varit om jag växt upp i en miljö som format mig annorlunda...

En skallig lufs, draperad med trailerparkhår i nacken och som gärna klär sig i Catalinajacka och sladdriga pikétröjor (tag 3 betala för 2 - endast 199:-) från Dressman, och står och röker utanför automatskjutdörrarna vid ett köpcenter nära dig...

Som lägger en förmögenhet på bygg- och trädgårdsvaruhusen men utan reflektion köper samlings-CD:s på Åhléns för 189:-. En kille som älskar Stefan & Christers revyer och klassiska grabbkvällar, gärna fotbollsaftnar, där fettkorvar och nötter dukas fram och där favvo-drinken är Gin & Tonic.

En kille som ribbar upp på Victora Silvstedt och Carolina Gynning-kvinnor eller Graaf-systrar med cyklop-solglasögon och tajta hängrövar som just"haft sex på kul med en äldre man".

En kille med en sexsyn lika fördomsfri och spännande som ett politiskt tal av Göran Hägglund och en väldigt ängslig personlighet. En som gärna undviker att ha en egen åsikt. En som älskar stora fläskkorvar och flintastekar på grillen och dricker fulöl 7,2% på sommaren. Som gärna vill bo i ett radhus nära skogen och bygga verandor i tryckimpregnerat furu och diskutera "läget i elitserien" med grannen Åke Levander.

En kille som gärna spelar innebandy, åker på bussresa i grupp och som har badshorts som går en bit nedanför knäna och håller hårt på kärnfamiljens trygga signum.

Jag kunde också varit den där killen med en Pitbullterrier som heter Diesel (alternativt en liten trasselsudd som darrar och heter Muffy) och bara går på gymet och hasar runt i badtofflor och lyfter en vikt då och då. Som älskar American Pie II och filmer med Adam Sandler. En kille som alltid ringer och frågar vad mamma tycker innan han går till beslut, men som alltid faller till föga och plockar på sig WCT-brallorna när det är dags att köpa 2 l Cola och lökchips på ICA - annars är det stentvättade baggys som gäller. Fyrkantig diamant i örat, och en eldig tribaltattoo från underarmen och upp till nackhåren.

Så blev det inte - det blev något annat. Om det blev bättre vet jag inte, men jag tror jag trivs mer som den jag är idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine