måndag, mars 17, 2008

Kan dom... kan jag?

En gubbjävel på snart 50. Vem vill ha koll på det? Dom här tjejerna har nåt som jag saknar - en målgrupp i samma ålder och kanske också kön som dom själva. Blondinbella och Kenza har hittat en nisch på nätet. En nisch som vuxna män redan har, kanske...

Skall en man på 50 ha en modeblogg? I så fall - vem är intresserad?

Idag vill alla tjejer på 13-19 springa runt med handväskor, puta med munnen, ha en råtthund och köpa, köpa, köpa... eller?

Om vi översätter tillståndet i nationen skulle jag då hellre ha en tips & fotbollsblogg, ha klickbara Viagralänkar och lite hemligt porr-portalgodis samt vara sponsrad av Dressman? Där ser du - den nischen är redan så överlastad så det finns inte molly-plugg nog att hålla den uppe.

Skit i vilket - nu drar Nemo - bald, shaved & soft igång... hade en idé om det mer lättköpta - Blondinballe, men det är för pubertalt. Jag vill gärna framhålla mig som moget balanserad och inte hemfalla till mopeddyneexcesser.

Självklart med kommentarerna påkranade ... skall det va, så ska det.

Jag checkar av på fredag - letar i brevlådan efter paket från, Hugo Boss, Gant, Armani och Tiger.
In my dreams...

3 kommentarer:

  1. En 50+ares sajt är ju mycket mer spännande än en tonårings. Om du ger dig tusan på att din blogg ska bli stor så kommer den bli det. Se på mig. Jag lyckades. Do it you too!

    SvaraRadera
  2. Ser att Bloggportalen klassar Blondinbella AB:s blogg som en privatblogg - vadfalls! Detta måste väl ändå vara typexempel på en proffsblogg...

    SvaraRadera
  3. Thank you all for the zupport... more shit is comin' up... måste juh bara latta till mig... slurp.

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine