söndag, december 23, 2007

Saker vi har åsikter om

Vi har åsikter om det mesta. Vädret, TV:s kvalité...eller brist på. Politikers tillkortakommanden och satsningen på ungdomar som vill elitidrotta.

Vissa saker tycker vi ingenting om...eller...vi bryr oss inte så mycket. Som t ex att EU tillåter torskfiske fast det inte finns nån torsk att fiska upp enligt vetenskapen. Vi bryr oss inte heller så värst om hur andra sköter sina jobb. Sjuksyrror, svetsare, försäkringstjänstemän, rektyrerare...osv.

Men... när det kommer till LÄRARE...det kan ha att göra med att vi själva...alla... har någon sorts erfarenhet av skolgång, lärare och korridorer. Och så har många av oss barn som vi vill allt gott. Klart vi bryr oss...

Jag gjorde en lättscanning av Bloggtoppen för att se vad som drar läsare. Inte oväntat är sex, sport och mode samt vad som händer runt Stureplan det som drar till sig mest fokus.

Kolla det här istället underhållning på en tveksam nivå...typ som att åka spöktåget; det både roar och skrämmer mig

UUAA radio - om att inte veta varken ut eller in

Intelligensians blockering - mycket som vill ut - men det har svårt att nå fram

Svensson från vänster - förmodligen det argaste som finns. Hur orkar han vara så upprörd...hela tiden?

Dessa tre ovanstående bloggar innehåller och uttrycker saker som jag inte förmår ta till mig. Förmodligen upplevs min egen blogg på samma vis av flera. De som ännu dricker, trots att de borde inrikta sig på ett bättre mående med färre konsekvenser, de som förespråkar att alla skall behandlas lika, de som tror att problemen i samhället löser sig med en annan regering osv...


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine