lördag, augusti 11, 2007

Fettsugning -en fråga om integritet

Är jag i ålderskris? Vet inte...men jag börjar bli trött på mina magrutor som inte syns. Väl maskerade av underhudsfett ligger de och väntar på exponering.

Ryck upp dig, mannen.. säjer nån... men det har jag ju gjort! De senaste 5-6 åren har jag kruskakliat, löpt, lyft och jagat bäver så det står härliga till. Allt har blivit fast, svällt och hela min kropp skulle kunna användas som ett exempel på mogen fitness...men se lilla maggen, den ger inte upp så lätt. Det verkar som om jag behöver gå 2 mil varje morgon, minska mitt födointag till hälften och köra tarmsköjning en gång i veckan för att min kropp skall förstå att det är dags att släppa ifrån sig den där kräningningshämmaren som sitter i höjd med naveln.


Saxar från http://www.artclinic.se/

Fettsugning (liposkulptur), mage Hel
23 000 - 30 000 kr

Under naveln
15 000 - 21 000 kr

Höfter ("bilring")
15 000 - 21 000 kr


Jaha, det motsvarar 5-6 årskort på gymet. Det vill jag inte dra ner på.



Funderar på att lägga om bloggen till Metrobloggen. Där får jag betalt per sidvisning. Jag vill då ha fler sidvisningar än 500 i veckan (det är vad jag har nu) så att jag kan suga fett före 50. Sen blir huden som en slapp task och drar inte ihop sig (köttpenis) .



För att få fler sidvisningar måste jag bli en blogghora. Jag behöver 20 000 sidvisningar i veckan under ett år. 3 öre per sidvisning Tja, en miljon sidvisningar... är det lämpligt?



Jag direktbloggar själva sugningen och säjer sedan burken med mitt utsugna bukfett på Ebay....förutsatt att jag blir känd...så att nån vill köpa. Jag kan köpa Claptons mockajacka...men inte basistens väst i Gert-Johnnys...you know what I mean...



Det ser ut som om jag får hitta en annan lösning på finansieringen...
Funderar vidare och spatserar in i helgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine