tisdag, augusti 07, 2007

Blood & Meat

Fundrade länge på om jag skulle tjoffa upp det här inlägget... det är ju så...fjantigt, värdelöst vetande och tonårspettingaktigt. Coma tycker att jag tänjer gränserna för bloggens inriktning... och ja - gränslöshet är ett karaktärsdrag jag jobbar på...tydligen inte helt framgångsrikt...

Redan som 18-åring började jag fundera över penis på allvar. Varför såg det ut som det gjorde?

Det var främst den kokainstinne porrstjärnan John 14" Holmes som satte igång mina funderingar. Alltså... ett bjässehäng...en fullmatad gödd ål som smörstekt slaskade runt mellan benen...och då han närmade sig ett köttgardin vekpålen upp sig och hårdnade..styvt icke mer.

Tänkte och tittade så på mina egna mjukdelar och frammanade bilder av kalla bad och annat som gjorde att lilleman fick lockas fram med sockerbit o pincett. Orättvisa eller bara naturens lagar?

Svaret låg i skillnaden mellan vila och aktivitet. Ett begrepp och en teori föddes; Svällkroppar...

Alltså. Om den här lille mojängen skulle användas för inhäng o påsättning kunde den ju växa med uppgiften...so to say. John H och flera av hans välutrustade kollegor verkade inte ha förmåga till förändring i form o längd...bara hårdhet.

Blodpenis; ett stycke elastiskt material av hud som vid blodfyllnad ökar sin volym med med än det dubbla för att sedan monteras in i fuktiga diken av åtrå...

Köttpenis; en köttpåk som bara stelnar och flämtar till, reser sig och hängs in i marmeladgrottan...

Vem har vad?

Listigt nog verkar det som om relämän ofta har köttsnorrar... D v s män som mäter över 190 cm har ofta ett stycke trött kabanoss som bara ligger som en slö pytonorm och väntar på att bli väckt. Detta förutsatt att de inte är tunnhåriga - då faller teorin. Det verkar också som om män med glest kroppshår på bröst, gles skäggväxt har en större fallenhet för att vara utrustade med bautacocks. En lång man med tjockt hår, stora fötter och en uppkäftigt stor näsa är en given kandidat i fläskwurstsarmén.

Övriga - allt från Richard Gere till John Malkowitch har blodpenisar. Utrustade med en försvarlig volym svällkroppar kan de låta vickevire slumra, invirad i lö, för att sedan fara ut som en skrämd hotdog utan bröd o senap... färdig för strid, vällust eller bara en nyfiken stund framför TV:n...vad vet jag.


1 kommentar:

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine