onsdag, september 13, 2006

Karbon-Uffe

Läste att Bloggfrossemannen startar upp en showcase på ämnet "pekning" med underton av hårdrock.

En man som jag träffat på under åren... och i takt med stigande ålder...blivit allt mer domderande från scen - är Uffe.

Ända sedan han nyktrade till och gav sig ut på sina evighetslånga sommarcruisings har en ilsken pekning som inte står Saddam långt efter fladdrat ut över publikhavet - speciellt då han skall tillrättavisa några av "pojkarna längst fram"...eller som på Trägårn i Göteborg då "...ni konfernsnissar som kommit hit för att se på den här kvinnohataren kan shut the fuck up och gå nån annanstans..."


Han var f ö på TV sent igår kväll och avslöjade bl a att han har elektronisk sufflös...två st t o m ifall den ena går sönder... OCH notställ med texthäften. En finska intervjuade och hade ett mjukt anslag som tydligen tilltalade författaren, musikern, konstnären m m. Osedvanligt jovialiskt berättade han för överigt om sina ovilja för datorer. Han o Gulle-Joe kan starta klubb ihop...


Med darrande fingrar pekade han på sin samling av FACIT Privats... höll upp ett ark och sa..."Papper...papper... känn..."


"Men tänk om allt bapper prinner öupp?", frågade finskan " Va kall tu köra tå?"


Nej.. sa Uffe... det gör inget...det gör inget om det brinner upp... och så pekade han så där hårt och rått på sin dator... den där... jag var hos en vän som skulle visa mig en novell... och så kom han åt nån knapp... POFF... så var det bara borta i cyber... nä...papper...papper...det är mums!


"Don't you dare mess with my typewriters"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine