måndag, juni 29, 2009

Ny header

Sällan eller aldrig har jag vart så lycklig över att ha en header att spräcka upp på bloggen som denna.

På bilden ser vi Nemo i ett deft tillstånd av semestermättma. Vid sin sida har han ett provex av den kommande boken Anfäkta. Hatten är av panamatyp och har ilsket småschackrutigt band som för tankarna till The Specials, Selector eller The Beat.

Tischan är från American Vintage och byxan från KappAhl. Kockan är av märket Polar och mäter Nemos puls av och till. Vid fototillfället är den något hög då shootingen i det speciella morgonljuset i Perissa då skuggan faller så där speciellt är kort och omgivande greker med bilar och bussar är många.

Fotografen S är mild och styr Nemo varsamt. Efter 30-talet poser och minst lika många bilder är det klart. Förmodligen kommer någon av bilderna utgöra en bas i till Anfäktas eventuella, men högst troliga uppföljare. Givetvis går den under arbetsnamnet "Anamma".

Update: Min gode vän Myrr/ The Straw etc har knackat html och sett till att den tidigare så knöliga stripen i blått o orange ner i högra hörnet av headerbilden har försvunnit. Smutt!
Reblog this post [with Zemanta]

11 kommentarer:

 1. Mycket soft!!

  Myrr

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Välkommen tillbaka. (Förresten läste jag "Nemo – en negerdrottning" där det står "Nemo – en nedgrottning".)

  SvaraRadera
 3. @ Myrr och Ulrika - Tack. Att få "Soft" och "Snyggt" som tillmälen på bilden är gott. Med tanke på omständigheterna när den togs. Minst lika mycket cred skall S ha, som höll i kameran

  Apropå nedgrottning/negerdrottning... det hör ihop på nåt sätt... oklart hur. Funderar vidare

  SvaraRadera
 4. Strålande. Och hatten, Nemo, hatten är grym - *gaaah, vill ha* som någon modebloggare skulle ha uttryckt sig.

  SvaraRadera
 5. Du verkar ha bytt spår till modebloggare. Schysst bild. :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken fin somrig bild!

  Har du sett att din skuggbild är en smula lik en viss nyligen avliden svartvit baklängesdansande sångare?

  SvaraRadera
 7. @ Elvira - Hatten är ett klipp från Santorini...tror dock att det finns likande i de mer moderiktiga butikerna i Sth city.

  @ Kesomackan - Modeblogg? Hmmm... exhibbitten i mig sägar ja... förnuftet och esprin säger nej.

  @ f i f f i - Det var som... jo, det stämmer, det ser jag nu. Om man undantar det ofördelaktiga "manboobs"-vecket i brösthöjd

  SvaraRadera
 8. Jääävlar vad snygg!! 100 gånger bättre än den förra. Vän av Photoshop skulle bara klippt bort den där gråa kanten längst till höger i bild. Den stör liite. Men bara pyttelite. :) Annars var det en urtjusig komposition.

  SvaraRadera
 9. @ K a K - tackar! Hela bilden skulle möjligtvis tjäna på att bli mer stretchad (bredare och lägre) Få r se om det kan bli lite pill i högra hörnt... annan dag. Har ju semester!

  SvaraRadera
 10. @ Hasse - Visst är det. Speciellt nu sedan jag med bistånd fått ordning på den förargliga bården i hörnet av bilden

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine