torsdag, juni 04, 2009

Google Wave

OK... sånt här skall jag egentligen inte ge mig in på. Den här typen av postningar skall helst utföras av svartklädda män, uppkopplade till tänderna, med en laptop under ena armen och en iPhone i den andra.

Om Bent är en sån, vet jag inte - men han skriver om nyheten. Bra dessutom. Och där finns också en timme o 20 minuter presentation av det som kommer banka skiten ur Facebook och andra sociala nätverk som kräver medlemskap.
Vem orkar sitta och se på det? Jo, kanske svartklädda män, uppkopplade till tänderna, med en laptop under ena armen och en iPhone i den andra.

För oss andra - som försöker ha ett liv vid sidan om den cybernetiska kontexten - finns en nedstrippad version på 10 minuter. Det är coolt nog. Jag fick under dessa tio minuter en klar medlemskapsvarning för den här sajten, ty jag har skådat ljuset och det gör mig upphetsad på ett sätt jag inte trodde att sociala nätverk nånsin' skulle kunna göra.

I korthet - Google Wave ersätter , ICQ, Facebook, projektledningsverktyg, MSN-chat, webbaserade e-postsystem...den kopplar ihop din blogg (om du har nån) med twitter, Flickr och allt blir en enda stor kaka... så har jag fattat det efter att ha sett demon.

Jaha... tänker du? Vad skall jag med det här till? Så tänkte förmodligen 39 548 905 andra för några år sen då de ängsligt tassade runt i Second Life-miljö och trodde att Facebook var en skolkatalog för nerds med tandställning i mid-west USA...

Titta här bara:

2 kommentarer:

  1. Åh, vad bar med en nerkokad version! Jag har inte haft tid att titta på den långa. Det verkar onekligen rätt....revolutionerande.

    SvaraRadera
  2. Blääh - "bra" heter det ju - inte "bar" :)

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine