lördag, januari 15, 2011

En stolt fader....

Sällan drar jag in anhöriga i bloggen. De har inte bett om det. Inte nu heller - men jag gör det ändå. Båda mina döttrar ger mig dagligen energi och glädje. Att ta del av deras framsteg och livsresa är en ynnest. För tillfället får en den yngsta av dem lite mer fokus.
 Bild från svt.se

Hon ingår i som en av karaktärerna i en barn- o ungdomsserie som Barnkanalen i SVT drar igång med start idag. Här sitter hon längst till höger tillsammans med de övriga tre som utgör seriens nav av ungdomar har huvudroller.

Serien spelades in i Göteborgs norra skärgård maj-september. Jag har sett de fyra första avsnitten och det lovar gott. Saltkråkan möter Kullamannen säger jag som var med på 60-talet. Och då var i 7-12 årsålden precis som den här seriens målgrupp, men det finns en del vuxenflirtar i den med.

Ikväll klockan 19 körs dubbelavsnitt. De ligger även på SVT Play

Dottern spelar Irmelie. Bild från SVT

Det är en stolt far som kommer sitta bänkad de kommande lördagarna och se på Barnkanalen. Så det så.

3 kommentarer:

  1. Det är så fint med den där föräldrastoltheten över ungarna. Och även om stoltheten ibland inte är befogad så nog sjutton letar vi alla efter egenskaper och framgångar att vara stolta över. Det är vackert med sån villkorslös kärlek.
    (Och nu pratar jag inte om dig för du har all anledning att vara stolt i det här fallet skulle jag tro)

    SvaraRadera
  2. Bara för det var jag ju tvungen att titta. Du har all anledning att vara stolt! :)

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine