tisdag, november 08, 2005

Att bli vid sin läst...

Krig har utbrutit mellan Prof Coma och mig.

Sedan mannen med sen stela läppen och de rigida värderingarna konstaterat att; citat: "Jag orkar numera inte ens genomföra ett hederligt mellansvenskt samlag utan att få träningsvärk"

förundrade jag mig över min lille kamrats förmåga att trots allt ta sig runt ett Lidingölopp utan att förgasas (låt vara att löparbilderna på mannen i fråga hade lite "captured by officers by the law" över sig).

Tydligen har insikten om livets skörhet och en mental nådastöt genomfarits denne man - han kommer nu att släpa sitt stoft till närmsta Gym för att vederbörligen tänjas, böjas och bändas i.

Glad över detta...och givetvis med stygghetens skickelse kved jag ur mig ett mail med pronomativa uppmaningar - svaret lät inte vänta på sig: (se nedan - i grönt givetvis.)


Rekommenderar verkligen att Hr Prof Coma tar tag i
1. Sitt liv
Redan förverkligad relationellt, professionellt, andlingen och materiellt.
2. Sig själv
se ovan
3. Sin kropp
kan bli bättre
4. Sina böjelser
Vilken puckel? Något roligt ska man väl få ha! Jag behöver belöning. Därför flår jag katter, sparkar barn och köper sprit.


(Notera alla böjningsformer av SIG)
Snart kan väl du och Efva Attling starta föreningen PP (personliga pronomina) med tanke på hur hennes enda hit var uppbyggd. Själv jobbar jag i en branch där det är en dygd att hålla personliga pronomina borta från den objektiva prosan. Och sen kommer det någon distansutbildad själskvackare (du!) och tycker att han funnit tecken på förträngning. Äh, gå och dra något gammalt över dig. Förträngningar i förhuden led jag av som 12-åring. Det enda jag numera lider av är beklämdhet över mina medmänniskors brist på distans och lyft.

Det ser m a o ut att bli en spännande dag... förresten så sprack alla försök att lägga huvvet på sned och bara le mjukt mot minomgivning - men jag tappar inte modet - återkommer imorgon.
Kan skylla på att min Dynamic Meditation gick om intet imorse.

Dagens bild är inställd till följd av mental svärta...

Läser nu i höstkvällens skymning om ilska, vrede och aggression i DN och finner det bäst att tagga ner och skämmas något....4 kommentarer:

 1. Ja, så gick det med den ödmjukheten. Måste tyvärr göra dig besviken vad gäller krig (om du inte kommer med några nya mycket allvarliga provokationer), eftersom dagen är fylld av möten och förberedelser inför demsamma. Har f.ö. börjat projektet läsa ifatt Mikebikes frossa från juni och framåt. Nu är det juli, han har kommit hem från Roskilde och åker spårvagn med pensionärsjävlar. Killen har attityd. Men som sagt: det är alltid lätt att rolig när man är arg. Har man fått ordning på frustrationerna och mognat andlingen är man mera böjd åt det ödmjuka och snälla hållet. Det är bättre för världen. Se på mig.

  Bagav.

  SvaraRadera
 2. Prof Coma - vi kan föra krig utan att du står i frontlinjen. Jag minns mkt väl dina ståvärnsbekymmer under lumpartiden. Och jag funderar över att blåsa av det hela och förklara dig som vinnare - Du har en hel ammunitionsdepå av självgodhet som jag tror det behövs nukleära insatser att bekämpa. Därtill är min arsenal för klen. Likt en japan i aug -45 drar jag mig skyndsamt åter...lägger rök och drar mig ur..O, du mästare - allt för länge har jag lyssnat till Osho och hans deviser - visa mig vägen du rättrådige...så att även jag kan drabbas av den förnöjsamhet, visdom och livsnjutning du besitter. Att jag så länge...haft så mycket vishet och dådkraft på nära håll är för mig en gåta. Visa mig också på metoderna för att frigöra sig från sitt jag - till att blott bli ett man
  Din blivande lärljunge

  SvaraRadera
 3. Jag säger 23-22 till Coma, men tandskyddet sitter löst. Dags för rond fyra? Ska Nemo sikta in sig på att ironisera ögonbrynet eller ödmjukt slugga mot mjälten?
  /Mr Ringside

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine