lördag, november 12, 2005

2:a Långgatan lördag morgon ...

Poppade upp efter en tung dröm med återfall i ljummen greisk öl - smutsiga campingmiljöer och stirriga resplaner.

06:42 - en "Ein, zwei, polizei-marsch" med dagen till ära Madonnas nya i örat. Då jag smet in på Coopmansgatan för att beväpna mig med ett gäng mumsiga lökbröd blev det ridå. Franskmannen öppnar inte förrän 8 på lördagar- Mån-fre = 07:00. Eftersom det var trekvart kvar stolpade jag vidare i min pajjiga mundering och snek runt hörnet på Stigbergspuckeln och slängde ett förtrutet getöga mot "Restaurang Persikogården" - inbjudande namn måhända men klientelet där är detsamma som på räckan Galliano, KingsHead, Kellys o Sejdeln.

Ett gemenskapens "Desolation Row" inknött med Cahjo Shop som ett flin i ansiktet på de skumraskfigurer som stryker kring dessa vindpinade schapp. En Karl-Bertil Jonsson skulle onekligen passa in här en dag före julafton.

Nu trött och vilsen - har bestämt mig för en temavecka (det är ju så poppis i bamba bl a) och startar på tisdag med en upplysningsmission kring "MEDBEROENDE"

Japp!

DAGENS BILD: Lack Lack...??

1 kommentar:

  1. Det verkar vara onematepoetiska uttryck som gäller i P-branschen. En kompis Ben från London jublade när han såg den glimtändarstöra dysfunktionell neonskylten på andra långgatan " VIDEO LOOK". Visst är det tilltalande "lack lack" - två lager, grundat och klart - ogenomträngligt, underhållsfritt och med pärlemodjup. Tror minsann det kittlar i bagetten.

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine