torsdag, mars 21, 2013

Tågluff -81 del 7

#blogg100 p 57

Månadsskifte. Ios-jobbet fortsätter. Levern är hårt ansatt. Psyket fragmenterat och gitrarrfingrarna vidbrända. Hårda och stela. 9 dagar gjorda. 12 kvar. Lite av halvtidskänsla...more to come

Henning, mitt norska ressällskap sedan Zagreb. Småskum, men snäll

1/7 Värsta morgonen hittills. Usch.
2/7 Sketfull. Spelade på Far Out under eftermiddan. Good. Var inte mig själv under kvällen. En grekisk brud kom och sa "malaka" till mej av nån jävla anledning. Kom em tidigt.

2/7
Denna morgon kan inte slå något. Motstånd och Gurkan (Kaj o Carina har fått nya namn) har sällskapat ner till beachen. Motstånd tror att vattensystemet är eldrivet. Coma. På bussen hem kom jag i kontakt med Lotta. En göteborgska jag gärna skulle dela min tid med. Motstånd skall gå och köpa Iosvin senare. Jag måste ha mat i mig. Det börjar balla ur på alla fronter. Får repa mig sakta men säkert. Den amerikanske marinkårssoldaten vill låna pengar av mig, liksom han vill låna min gitarr, han lirar, jag får 30 %. Verkar jobbigt. Åt på Why Not med Yvonne och gänget, gick till Homers och drog en vodka Juice, dansade med Yvonne. Tommy kände Henry i Gentlemen. Kul. Gick till JC's och fick skitfin kontakt med en irländska, loosa henne och blev helsne. Kom hem efter en Tequila pop på Village Pub. Vaknade fyra på morognen av att Gurkan la av ett asgarv.

3/7
Nu blir det vitt. Fullt klart. Åt en rejäl frukost, kom ner på beachen som ett vrak vid 1-tiden, stannade i två timmar och bestämde mig för att äta middag med Tigertrosan och Madde + Annelie. Mötte B&W och Hotlips på Far Out. De kommer till torget och kolla giget ikväll. Giget urkass. Mötte sen B&W och Hotlips på The Friend och vi snackade och dansade en stund. Jag var svag. Orkade inte vara med efter midnatt. Gick hem och skulle sova. Mina fyllenerver sa dock ifrån, så det var ett elände. Även de jag kamperade med gjorde sitt till för att jag låg vaken, precis som den bubblande byn.

To be continued...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine