onsdag, mars 20, 2013

Tågluff -81 del 6

#blogg100 p 56

"Jävla skitmorgon" Nemo på Far Out lackar ur

28/6 forts...
På Far Out drog jag standard breakfast och befinner mig nu i de fyras gäng. Badet fräschade upp mig.
17.50 Har sovit och duschat. Lugnet råder och snart skall jag äta. Bara bajsa först. Magen verkar ha accepterat bakteriefloran nu och organismen känns hyfsad. (noterar att inte bara denna dagbok utan flera är som att läsa journaler från en läkare som specialiserat sig som gastroenterologi). Vid det här laget har jag blivit så hottad att vad som helst duger. En kvinna som andas...va? Skall det vara så svårt?
Hoppas jag lugnar mig och inte går loss på vad som helst. Tänkte äta på Why Not och gå till Ios Club, lyssna på Beetovens 9:a, spela på torget. Vi får se vad som händer.
1500 drm. Ösa! Sedan satt J. F. och jag och snackade med de fyras gäng. Därpå till JC's. Noll drag. Fortsatte till Scorpion. Samma skit. Gick hem och fann att Henning hade dratt i sig för mycket och låg på golvet i bredvid ett kräks. Omöjligt att väcka honom. Jag sov.

29/6 kl 15.30
Morgonen var enorm. 7.15 väcktes jag av Henning. Somnade om. Kaj och Carina från Västerås har flyttat in i vår apartment och jag följde dem till klipporna. Har windsurfat och det ballade ur. Klämde tre bärs på Nikiforos. Skall åka hem nu.
02.15 Kom hem och drog till IosClub, as usual. Full som en spruta. Efter ensession som var enorm beslöt jag att inställa the konsumtion men I'll work it out. Fått contact med tre lirare från NYC.

30/6 kl 11.14
En sån morgon. Jag var sönder. Sitter nu på Far Out och mår. Kaj & carina har bjudit mig till Västerås. Kul (jag kom senare dit samma höst, faktiskt) Bedrövlig kväll. Satt och prata med en nojad haschbrud på JC's. Sedan mörker.

To be continued...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine