måndag, mars 11, 2013

Tågluff -81 del 3

#blogg100 p 48


Tågluff - på riktigt, fast 1978 J Freij und Nemo in progress

Det blir allt besvärligare att kalla detta tågluff. Under perioden 17-22 juni...OK. Men nu var jag framme och hade egentligen inga planer på att åka hem...var nu det var?

23/6 tisdag
Under mina tidigare odysséer till sydligare nejder (var fan fick jag luft ifrån här...) har det aldrig varit nåt snack; saandstränder gäller. Ios är dock beväpna med ett antal klippor som man med fördel slår sig ner på. Det är här som Dr. Booze nu befinner sig. På morgonen bytte vi hotell. "Madam" påtvingade mig ett stålbord, som jag fick bära till vårt nya place. Välsituerat och nära till det mesta. Örjan Bergh och Lars Lewing är här. de flesta solar nakna på klipporna. Det verkar som om jag kommit till dekandenserna ö, libertionolivets kittel och det coola folkets näste.

24/6
Denna morgon har satt spår i bakrusets anda efter en kväll av för mycket för fort. Våra rumskompisar drar. Agneta blev biten i armen av en svensk igår kväll. Själv har jag efter en dag på beachen bestämt mig för att göra ett lyft. Gitarrsession på lilla torget. Tina och Annika gjorde mig sällskap till Ios Club. Sedan drog jag loss. Vilket drag! 500 pengar. (Dåförtiden c:a 40 kr vilket motsvarade 2 nätters boende) Kul! Gick sedan till Bobby's och J Freij kommer upp i vit sparkdräkt. Dansade sönder fötterna.

25/6
Som alltid en svag morgon. Var på beachen redan vid 10 och åt frukost på Far Out. Press och bad och blev omfamnad av Yvonne Aronsson, som kom igår kväll med båten i sällskap med två tjejer från Vbg. Satt sedan på Far Out och kom ilag med tre girls från Östersund. Även en gitarrspelande amerikan som påminde om en marinkårssoldat. Sitter nu på rummet medans två surkålsmän spelar något konstigt kortspel. Duschen väntar och tyskarna spelar mera kort. Ios Club, as usual, och därefter ett enormt gig på torget. 760 drakar. Good. Freijan, kritikern, gav godkänt. Efter detta begav det sig mot Bobby's. Upprymd av spelningen bjöd jag laget runt. Mådde bra.
På Scorpion gick Anette sönder. Jungan, sjukvårdaren, skulle givetvis hjälpa. Gick hyfsat tills vi närmade oss posten. Då ballade Dr. Booze ur. Parkerade Anette vid en bänk och hastade. Precis när jag kommit in på muggen och fått ner brallorna släppte alla tänkbara spärrar i form av intern och yttre muskulatur. Vilket jävla tvärdrag. Efter denna hastigt påkomna bajssession gick Dr. Booze in och nanade.

To be continued....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine