onsdag, juli 16, 2008

Ketoskuren dygn 1

Den unge Werthers lidande, Dantes inferno.... bull!

Det går inte upp mot Nemos vånda. Hellre vore jag mätt... och satt i djävulens rövhål.

...kan ha medförsta dygnets pulverdiet att göra....men

Igår cyklade jag så sakta genom det fagra Slottskogen. Änderna simmade lugnt. Det var molnigt, och inte särskilt många mänskor i rörelse. Då - plötsligt hörs ljud, läten ... eller nåt från Björngårdsvillan. Det lät ungefär så här.Detta är ett helvete på jorden. Min mardröm är att väckas, uppvaktas en födelsedagsmorgon med dessa toner.

Tänk själv... ett gäng gubbar med skägg, halmhatt och amfetaminpigga glosögon runt din säng... blåsande dig tillbaka till stenåldern. Ett Grg m/48 C med en dubbelbumpa sgr 58 bör då finnas inom räckhåll för att anlägga moteld.

Jag har dessutom funnit att den här sortens musik (?) alltid älskas av mänskor med intellektuellt kapital. Företrädesvis teknisk eller ekonomisk bakgrund. Själlöst. Eller sinnessjukt. Här i Gbg är det m a o endast chalmerister som gillar trad jazz. Och 40-talister med motorcykel.

Fy fan - för chalmerister och ekonomer. Det är samma sort som älskar att leva husvagnsliv. En husvagnsägare på väg mot trad jazz-festival. Kan en värre combo möta dig?
Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine