onsdag, juli 05, 2006

Sen kväll med Dell

Sitter i telekundtjänsten hos Dell - jag tänker köpa en Dell Dimesion 3100 till det facila priset av 4.790:-. Såg annonsen på Metros baksida då jag skakade 3:an till jobbet. Under resan Kaptensgatan - Valand dreglade jag över den lilla manicken som skall få min IT-nivå i hemmet att öka. Min nuvarande Compaq "fleratusen" knarrar alldeles för mycket och har nu över fem tjänsteår bakom sig.

Dell hissar sin Dimesion 3100 och så jagar jag in på nätet...ut kommer ett pris på närmare 7 papp. Så dom där 4.790:- som så braskande lyser mot min dumsluga köphjärna bara trollas bort på vägen...

Dags att ringa och prata med en "levande människa". Sedan jag börajde skriva detta....7-8 minuter sedan har jag tvingats höra på Björn Afzelius-låtar och en röst som med jämna mellanrum säger att alla medarbetare är upptagna.

Till slut kommer jag fram - och får tala med en levande människa...som inte klarar av att sälja denna 3100 till mig...för det priset. "Det är bara on-linerabatterna som vi annonserar - och dom kan inte jag ge..."

Vafalls? Håller Dell på att krackelera fullständigt? Jag är nu nere och min köpkåthet har förbytts till en saggig missnöjesyttring som hänger likt en vilsen räka.

In på nätet igen alltså... få se om jag mäktar med... att köpa hos Dell är inte lätt...om du vill
betala annonspris, alltså...

2 kommentarer:

  1. äh bajs. Köp nåt annat istället. sånt där gör mig vansinnig.

    SvaraRadera
  2. To late... mer i nästa bloggpost. Priset var såpass bra att jag förnedrade mig i kundhanteringen

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine