onsdag, juli 26, 2006

Bryr jag mig?

Till att börja med... jag tror mig ha en hyfsad självbild och måste inte vara rätt... men jag skulle känna mig stifft UFO om jag seglade runt i stan med platådojor och mitgrön kavaj med uppkavlade ärmar...lägg därtill ett par beige loafers med tofsar och byxor med slag... följer gäran med modet alltså... men följer det inte slaviskt...så har jag å andra sidan inga kompisar på Stureplan heller.

Här nedan är det nåt trendorakel på TV4 som tjänar tusentals tusentals kronor på att tala om vad som är rätt. Jag hoppas inte tjäna något alls på mina kursiverade kommentarer.... jag kommer nog inte heller att starta en "Bra eller anus-blogg" inom trend o tidsanda... den kommer förmodligen sorteras in under humor eller historia

10 rätt för sommarkillen 2006:

1. Kavaj med linne under (OK... köper den looken)

2. Surfshorts (Skojar du? Warum norska köksgardiner runt mina lår?)

3. Självinslitna jeans Otvättat i alla ära - på sommaren är det mjuka slitna favvojeansen som gäller. (Gött!!)

4. Hår på bröstet (Jodå... det är dryghet jag inte rakar bort)

5. Hatt Perfekt för dåliga hårdagar eller som solskydd. En accessoar som kan få dig att se stylish ut fast du har nollkoll. Varning för turisthatt á Beppe Wolgers och sällskapsresan! (Svårt... hatt på mig... blir lätt... en gubbe... eller en gubbe som försöker se ut som Håkan Hellström)

6. Espadrillos (Gtfooh!!!)

7. Hermésscarf eller liknande, billig second hand-variant. Runt halsen, i bröstfickan, var som helst. (To poofy!)

8. Låt håret flyga frittInget kladd och jox i håret i sommar, stripor á Peter Jidhe är inte hot, utan en bra grundfrisyr som du kan låta vara rufsig. (Här får Nemo grava problems...)

9. Fräknar = ett plus (Njaha... skall jag mutera då eller? Se hur det gick för Tage Danielsson)

10. Sommarkostym utan någonting under när du går ut (Skall pröva till helgen... låter spännande...speciellt om jag drabbas av en olycka och får åka ambulans till akuten - begreppet "hel o ren under" får en ny dimension...)

6 kommentarer:

 1. Men för fan Nemo. Surfshorts och hatt har ju alla vi som är inne. Fattar du ingenting eller? ;)

  SvaraRadera
 2. Som kompliment till tv4:as lista (sen när hade de koll på mode) vill jag tipsa dig om vad jag vill se på killar i sommar.
  1.Hatt, prova killar, ni kommer ändå aldrig kunna se ut som Håkan
  2. Tunn slips, sexigt!
  3. HELA (ej slitna) storörsjeans.
  4. Hängslen, underbar uppfinning!

  SvaraRadera
 3. Mickey X: Vill du gå omkring o apa dig som en "Fear & Loading in Las Vegas... helt OK för mig... själv fixar jag inte beachcomerlooken i city...

  SvaraRadera
 4. Annika: Ok... skall väl smyga på mig nån hatt...men.. vad är "storrörjeans"? Utveckla...please

  SvaraRadera
 5. Du har drabbats av en lindrig, fullt botbar, version av sjukdomen stavfel. Så du ska inte vara orolig utan ta 2 st STUPRÖRSJEANS 2 ggr om dagen...

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine