måndag, juli 17, 2006

Bloggtårta!

Hurra... min blogg och jag fyller år idag...Firas med lite tårta...något som i vanliga fall får min gubbgalla att gå ap-kalas.

Ett o annat som i övrigt stör min sinnesro är att Google har stängt mitt AdSense-konto. Prexis när jag var uppe i 50 Bush-pengar fann de att jag hade "ogiltiga klick" och drog helt sonika in allt mammon och styrde åter till annonsörerna... där fick jag för min girighet... för visst... jag "hjälpte till" för att få kontot att tippa över 50 dollar. Gott åt mig! Men nu är bloggen reklamfri...

Gotlandsrapport kommer under de närmaste dagarna. För nu är jag åter på jobbet och har förstått att kunderna löper amok i högsommarvärmen men jag har skummat mina favvisbloggar och konstaterat att jag har en utmaning att plocka upp om 5 saker.... bloggfrossemannen ser ett samband mellan swingers o husvagnsterylene( det där skall jag haka på efter några erfarenheter på Gotland) o MickeyB har trubbel med spårvagnar.

5 kommentarer:

 1. Grattis på bloggelsedagen och välkommen tillbaka till den algfria verkligheten och den reklamfria världen utan Bushpengar.

  SvaraRadera
 2. grattis grattis.

  jag har inte ens skrapat ihop en cent på min annons.....

  SvaraRadera
 3. HURRA!! gånger4.
  Morgan hälsar. ;)

  SvaraRadera
 4. Tack alla... 3... Molgan går fetbort... han hatar mig!.. Jag vet det...för han slutar skratta så fort han får syn på mig. Och att avbryta såna LSD-fniss krävs starka känslor....

  SvaraRadera
 5. Hatad av Morgan... Det är fett som barnen säger. Klart fall av avundsjuka nu.

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine