tisdag, april 25, 2006

Mer om Flep-fenomenet

Sedan mitt psykbryt över den elektriske flepen ner vid ICA i Hängmattan har jag ägnat några gungande minuter på spårvagnen åt att fundera över flep-auran. Hur kommer det sig att de flepar som jag betitlar som flepar alltid är smala? Att de har Ken-liknande frisyrer? Att de har skor med mjuka sulor?

Jfr: Skägg, stålbågade glasögon, halvrumpflint = Quickstyle (Seriemördar-Thomas). Alla män som har Quick-look blir potentiella rapers med fabless för småflickor. Flyttar en sån in i min svale kommer basebollträt fram och hängs försiktigtvis upp jämte en nött handske ovanför ytterdörren...på insidan.

Åter till flepen... en Flep säger... "Ja, ja... jag ligger lågt med frugan nu..men vänta bara tills jag fyller 65... då tar jag mig en liten pingla i 30-årsåldern och börjar på ny kula" Flepen frågar sig inte hur det kan komma sig att han hittills i livet inte hittat den där pinglan...och kanske framför allt...hur han som 65-åring skulle ha större framgång med detta då än nu.

Flepen i Majorna... han vet hur en gata skall forceras... yvigt! Gärna halvslängig jacka, t-shirt med Ibiza-urringning där hans något insjunkna bröst puttar upp några förflugna bröstlô...
Ett annat stilsäkert varumärke på flepen är att "han är alltid där"...en märklig förmåga att poppa upp vid konstiga tider, med konstiga påsar i nyporna.

Flepen is the new Nörd...och han har kommit för att stanna. Jag har oxå tagit reda på att han har biologisk anknytning till lgh under S...scary as hell...


Kommer Flepen att stanna?
Ja, men bara i Majorna
Ja, och skiten breder ut sig i landet
Nej, bara en kortvarig fluga
Vet ej, jag har sympatier i riktning KDS
Free polls from Pollhost.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine