onsdag, april 26, 2006

Laddat i Landala

...Läderlevern är tillbaka och tycks ha passerat genom Atomvintern med alla vitala organ intakta.

För 7:e säsongen i rad paraderar han nu stolpande mellan bolaget och karusell-vindskyddet på Kapellplatsen med sin skinnimiterade axelremsväska som alltid innehåller några flasköl, en tidning och ett litet sittskydd. Denne proffs-bänknötare har förstått hur ett frontalt alkisliv skall levas. Vid ett enda tillfälle har jag sett honom sörpla pilsner inomhus...men det var nog mest ett olycksfalll i arbetet. Då var han i sällskap med en dam på Pasta Etc.

Han har även rustat sig på så vis att han är "allvädersbehandlad" vilket innebär kort regnrock med kavaj under, samt herrhatt. Det är värre med hans lagkamrater. Veteranmalajen med hund har till följd av idogt spritande blivit alltmer tillbakadragen och genomlider förmodligen sin kamp i en illa städad lägenhet. Och Tomblicksskuggan har åldrats 10 år på mindre än 2...oklart varför, men herrarna runt bänken i Landala för ett ojämt envig mot verkligheten... men som sagt Läderlevern har en märklig förmåga att hantera sitt parkbänksliv med en inre resning.

Det lär visa sig lite längre fram i maj hur grupperingen och säsongens lag gestaltar sig. Jag skulle misstänka att den tre månader långa höststängningen av Systemet gav upphov till konflikter i gruppen om hur den nya taktiken från Statens spritleverantör skulle hanteras...

More to come....och jag sänder en tanke genom att hoppas på lite mer hämtpizza till grabbarna på bänken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine