onsdag, september 09, 2009

Twitter - och genomslag

Image representing Twitter as depicted in Crun...Image via CrunchBase

På eminenta Bloggvärldsbloggen skriver Mymlan flera poster om Twitter, dess genomslag, hur det fungerar och hur begrepp kan feltolkas.

Detta födde en tanke hos mig hur Twitter kommit att vara min boks främsta marknadsföringskanal - så här långt.

Kännedom om bokens förekomst (vad pretto det lät nu då) har nästan uteslutande twittrats fram. Det har i sin tur lett till ett gäng goda nätrecensioner och bokköp.

Se här bara:

Nattens bibliotek bugar

Innan du fanns ger feedback

Knusselboskan
tycker om

Britz skakas om

Abbes Pappa skriver så fint att jag blir alldeles gråtmild

Dessutom har både Mymlan och Ulrika Good skrivit/recencerat i tidigare sammanhang

På sajten Boktipset har Anfäkta fått uppmärksamhet - mest tack vare ett ursinnigt twittrande där jag försökt skyffla in människor att tycka till. Ja... just du som läser här - och inte har tyckt. Buss på.

Det går alldelse utmärkt att ge feedback eller bara tycka på bokens egen hemsida eller på någon av sajterna AdLibris, Bokus eller Bokia. Just på Bokia kan du casha in en värdecheck på 100:- om du recenserar. Smutt, va?

Bloggverktyget Knuff visar upp en god träffsäkerhet.

Dett blogginlägg har nu drabbats av svår länkanspänning...

Ikväll smäller det... signering. Jag skall träffa många människor samtidigt på kort tid. Ingen hit - men jävlar vad jag har bestämt mig för att ha trevligt! Du är självklart välkommen att titta in.

Måhända gör jag ingen Ranelid och kaskadfrontar ordsalvor och aforismer - men du kommer i alla fall veta något mer om alkohol efteråt.
Reblog this post [with Zemanta]

2 kommentarer:

 1. Att ha releasefest för första boken är som att bli av med oskulden, nykter, en eftermiddag med persiennerna uppdragna och taklampan på.

  Passa på att njut så mycket du kan. Och kan du inte det just ikväll så lovar jag dig att poletten trillar ner om några dagar och DÅ om inte förr fattar du vilken stor grej du gjort ;D

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. Åhh.. tack - men det där med fullt pådrag i fullt dagsljus känns lite osoft... tänkte mest sitta och mysa i ett hörn och se lagom mystisk ut. Lite svår.

  Det som skall hända om några dagar kan ju bli häftigt... det låter så.

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine