lördag, augusti 06, 2005

Onda företag...

Har vart i kontakt med ett det onda företaget igen (se blogg från 2 aug) - Campuz mobile Dessa giriga människor... (min åsikt).

Efter min förra kontakt som finns redovisad längre ner så får jag följande svar:

Tack för ditt mail till Campuz Mobile!
Vi kan inte bevaka de som vill säga upp abonenmang i framtiden, då skulle hela skrivbordet vara fullt av post-it lappar.
Eftersom vi inte har någon uppsägningstid så borde det inte vara några problem för er att återkomma den 7 september då abonnemanget går ut.Har du några ytterligare frågor är du välkommen att ta kontakt med oss igen.

Jag svarar med ett nytt mail och frågar lite spydigt hur dom kan hålla ordning på alla sina fakturor som dom lyckas effektuera i rätt tid...jämt. Är mycket intresserad av deras svaromål.

Förutom att leka Lill-Sverker har en av mina osunda arbetskamrater lurat med mig på lunch "Kebabtallrik med ris" två ggr denna vecka. Och dessa tallrikar syns knappt - dolda under ett berg av ris, sås kött och några förskrämda tequilapittar (feferonis) som ligger och flämtar i ett hörn. Dessutom var det pizza en lunch...och Thaibuffé en annan. Så gott att få laga egen, sund nyttig mat till mina små töser som kom tillbaks igår.
Pasta med limeräkor o peppar

Idag är det shoppingtur på stan, Liftarens guide till galaxen och thailändsk fläskfilé på agendan.

Dagens låt är: "Late for the sky" Jackson Browne

Nu... dags för Carolina Klüft

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine