onsdag, augusti 10, 2005

Lesbian dopeheads on mopeds...

...och andra bandnamn i marginalen. Min favorit från det glada 70-talet; "Elda med Höns" hittade jag nyligen som en torrent på piratebay.org en synnerligen habil sajt med smak för det goda. Sorgesamt nog fanns inte monsterhiten "Nere vid koisken med"...däremot "Tisken by night" (Tisken är en sjö kring Falun) med följande odödliga versstrofer..."Tisken by night, några varv och en korv...inget har hänt klockan närmar sig tolv..."

Var hittar vi sån jordnära rockpoesi idag - JO! Timbuktu...en sån going...

Dagens låt: "Stirra ner" Timbuktu

Kollar oxå in det svenska fenomenet - Jante, Svante och Ernst. Du får inte bli för Ernst...då sparkar kollegor och medieaporna på dig av avund. Det friska, mjukismacho och varma får stryk från alla håll. Någon varnade: se på Bromé...från julvärd till hallåa i Radio City...eller nåt?

Va, va...OK gnäll gärna på det Sommartorp som inte längre är ett torp, utan ett exprimentum i inredningsorgier och möbelonani...mensnälle goe ernst..han har förmodligen en producent och andra omkring sig som i så fall skall tas i örat.

Om ett par år är det någon annan Ernst-människa som kommer för mycket för fort och som vi inte tycker om... vem talar idag om Olinda BTW?? Ochär det viktigt att bli talad om, sedd, älskad, lurad, snörd och paketerad?

Ja...för vissa...och andra flyter på och vill bara ha det lagom gott i livet...nära till jobbet och en bil som rullar..gärna lite kött på lördag och tillbaka på skatten...inte för mycke reklam på TV och Loket tillbaka i rutan. Hå o hej...

Flyer tillbaka till mina fakturor ...denna näst sista dag på Försäkringsbolaget

CU... där o då

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine