onsdag, augusti 31, 2005

Easy does it...

Har haft ett sprotsligt megaflyt idag och varit sååå sund. Cyklat till stan...till Saltholmen...ätit Thaimat...cyklat till Frölunda torg...tränat på SATS och gjort konditionstest (enligt testet är jag 21 år) och sedan lyft skrot...sedan cyklat till Majorna och min kvinna. Rejält dagsverke m a o, men i min fåfänglighet har jag också bränt nunan på Saltholmen.

Det är alltså sommar.... och imorgon skall jag njuta igen.

Nu är det kväll....och att göra bokslut över en dag och finna sig själv i balans och haromi är en ynnest...en gåva.

Dagens låt är: "Sweet Home Alabama" Lynard Skynard

CU

2 kommentarer:

 1. En glad och en sur grej. Har utvecklat pappabrödet till en megasuccé. Idag har jag bakat det utan att köket gick sönder. Med min kraftfulla köksmaskin kan jag pressa in minst 12 dl mjöl i grunddegen, vilket gör att två dl mjöl kan användas för händer och utbak. Detta gör att jag får ut 24 bullar ur degen. Dessutom gör min varmluftsugn att en vacker och aptitlig brun skorpa läggs på bröden och gör dem goda och vackra.

  Den sura grejen är ju givetvis att undra över hur en i näringen overksam kroppsfixerad dego kan tycka att han gjort ett gott dagsverke genom att bara glida omkring på en cykel. Möjligen kan det betraktas som aktiv fritid eller nyttigt tidsfördriv. Men dagsverke... Hallå, kom och hjälp mig.

  En som bidrar till Sveriges välstånd varje vaken minut.

  SvaraRadera
 2. I följande stycke finns det en ofullständig mening. Synd att hitta sådant på en mästares hinna, eller hur fan man nu kan uttrycka det.

  Sedan 2002 arbetar jag även med att informera och föreläsa om beroendeproblematik och kan även utarbeta alkohol- och drogpolicys i samverkan med företag och organisationer. Bland annat på SATS-Sportsclubs träningsanläggningar.

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine