söndag, juli 19, 2009

På strövtåg bland bloggarna

En regntyngd helg. Som gjord för att fisa ihop vid tangentbordet och läsa bloggposter.

Abbes pappa skriver om sin Abbe som förstår att han inte kan forma orden.

As Good as it gets har berättigade synpunkter på Bengt Westerbergs verklighet, medan Bloggfossemannen har haft en streetworthy modespaning i höjd med Stigberget och en nytillkommen bloggfavvo - Lokaltidningsbesvikelse - gör ett nedslag i den vänersborgska radhusidyllen.

En man med ett skägg bjuder ofta på kulturgärningar som får min allmänbildning att skjuta i höjden. Nu har han varit overksam pga semester, men detta inlägg från 27 maj - om Vilgot Sjömans filmskapande och Kjelle Bergqvists rollprestationer är makalöst fyndig.

Fiffi har sett MJ:s begravning på TV och reflekterat över det. Skarpt, dessutom. Linda har postat om vad som händer då hon dricker EN sommargrogg. En. Det kan också förklara varför hon sällan dricker. Mycket sällan.

Kristina berättar om en mänska som du säkert har i din närhet. Storskämtaren. Underbart att läsa om, mindre kul att uppleva. Mymlan levererar en solskenshistoria om muminmuggar.

Flickorna Florida har sett löpet med Glenn Hysén och hans liv som arbetslös och knäpper samtidigt Aftonbladet på näsan och 30+-mannen vet att bli av med grejjer på Blocket. Något att ta efter.

Tuffast av alla skall bli mamma och har en postning om ett barnvagnskrig. Det är hårt att bli föräldrer numera. Emmaljunga vs Brio-tiden verkar fett avlägsen.

Wheelforce ger pedofilen ett ansikte och Anjo skriver om mobbing så det skär i hjärtat.

Tack alla, för att ni skriver och är engagerade var och en på sitt sätt. Att ni bryr er. Lägger er i. Glädjer, oroar, beskriver er sanning, höjer rösten och inspirerar.

1 kommentar:

  1. Tack, glöm inte att dra på badpuffarna en dag som denna. Annars får vi snart blogga om en vattnig Nemo.

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine