onsdag, juli 08, 2009

Jag och min magmun...

Det är något över den här bloggen som börjar lukta TENA-skydd och hörapparat. Det handlar om kroppsliga fenomen.

Är det något gammelmän kan - så är det att älta sin pissestråles tryck eller kroppsliga ofenomen i stort. Länge.

Har under dagen funderat på om det är Birro som gör min mage upprörd, eller något annat. Har kommit fram till att han är med, men inte bär skulden, mer än delvis.

Så här är det - undermedvetet förstod jag nog att det var King of Pop, MJ, som talade om för oss göteborgare att han gjort sitt. Gav liksom en sista flashig show mitt i natten då TV 4 inte orkade sända mera. (dom hade då haft Jacksonfokus i över tolv timmar)

Insåg det inte förrän nu på dan'. Lägg därtill att ett av mina värsta hatobjekt (män med små maskiner som väsnas) gjorde entré kl 07:00. Först en idiot...ja, idiot, med LÖVBLÅS som gick ute och "städade". Trodde först att det var Dolda kameran, Ballar av Stål, typ.

Alltså. Ett par timmar innan hade vädergudarna med benäget bistånd av M Jackson hällt ut 800 000 tunnor vatten över Landala. Det fanns inte en sketen kvist att blåsa bort. Jag lovar. Nähä..serru. Den här gubben gjorde som det stod i manualen. Står det att det skall städas och blåsas. Då blåser vi.

Sur som mjölk i solen låg jag och bläddrade i min GP och hatade. Hatade allt. Magen kom i olag.

Frid... lövblåsmannen tystnade. Endast en koltrast och prasslet av min tidning hördes.

Då. Vhiiiii...vroooooom. - Jävelberg och dombasuner! Lövblåsmannen hade ersatts av två andra män med små maskiner som förde ett satans liv. Den här gången var det såna här grästrimmers


som fick min övre magmun att becka ihop totalt. Ute i parken var de två satansmän som gjorde allt för att störa husfriden. Jag intalar mig själv att dom stökar om i sitt schema, så att parker där det inte ligger hus nära - dom trimmas mitt på dagen. Dom har en annan mentalitet äv lövblås mannen. Men i kombination blir dom livsfarliga.

Nu - vichyvatten. Sa jag att jag närmar mig övergångsåldern?

3 kommentarer:

 1. Nej, det nämnde du inte men det märktes ändå. Hur har du det med vallningarna?

  Krya på dig.

  SvaraRadera
 2. Mina vallningar har inte kommit igång... jag gnäller så mycket att kroppsvärmen regleras genom det

  SvaraRadera
 3. Jaha, det är därför även jag har klarat mig från den skiten. Bra att veta så att man kan fortsätta att gnälla.

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine