söndag, juni 29, 2008

Way Out West

Det här inlägget skulle egentligen handlat om Camilla Läckberg - och hennes författarskap. Lotta Olsson har skrivit elakt i DN. Och det är väldigt bra. Men det har kommit andra före...
så jag hoppar på ett gammalt favvobjekt som är bra att slå på då sinnesron behöver återfås på bekostnad av någon stackars halvoffentlig person.

Så bra det kan bli - kolla här va;

Way Out West

Lördag 9 aug


Men - vad är det som går fel- jo. HÅKAN.

Vofföiallahelvittes ligger Håkan på samma dag som Nisse Ung? Jävelberg! OK.... jag pyntar 800:- för att se Flaming Lips, Silverbullit, de hoppeti-hoppande kepsgossarna i N.E.R.D... och Nisse Ung.


"Hakan, Hakan...who the f%&# is Hakan"

Dubbeljämmer. Hoppas spelschemaläggarna stoppar in Nisse Ung före Håkan. Håkan kollar då på Nisse och drabbas i och med detta av insikt och åker hem och gråter, spelar inte mer, börjar sortera post och tar sånglektioner samt en brevkurs i tonträff.

Nu blir det ändå så att Prof Coma o jag kommer att klafsa omkring som de distingerade gubbjävlar vi är och hålla ordning på oss själva. 9 augusti. Vi är inte Pojkarna längst fram, inte Herrarna i hagen - men Gubbarna Grävling går igen. Hatt skall jag fanimej ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine