söndag, juni 01, 2008

Dålig humor

Det var inte jag, det var Dr Nic som började....

Det var ett rövhål som flög runt i rymden jagat av två ballar. Rövhålet blev efter hand mer och mer desperat och fann till slut inte annat råd än att förklä sig till undulat. Förklädd till undulat gömde han sig bakom en planet. Ballarna passerade men den ena ballen fick syn på undulaten som stod och tryckte bakom planeten och flög fram till denne. - Har du stått här länge? Undulaten skakade på huvudet. - Har du sett ett rövhål flyga förbi? sa ballen. Undulaten skakade på huvudet men sa inget. - Är det säkert det? sa ballen. *pssstrrrrrssssrrr* sa rövhålet.

Jag replikerade:

Det var en åsna som stod på ett majsfält. Plösligt blev det varmt. väldigt varmt. Så det började poppa popcorn, men åsnan trodde det var snö och frös ihjäl och dog.

Knusseluskan ville inte vara sämre:

“Det var en gång två gubbar som var ute och rodde på en sjö. Då välte båten och så försökte den ena gubben drunkna. Men så gick inte det och när gubben kom upp sa han: Det här var ju en dålig sjö, det gick ju inte att drunkna i den!”

Så här kan vi inte ha det....

Jag vill slå spiken i kistan med att foga in en återberättad version av åsnan. Det var Jari E som hört "den rätta" versionen och stod i begrepp att framkalla skrattparoxysmer, typ. Tar till orda och levererar:

"Det var en åsna som stod på ett majsfält, men plötsligt, så slet den sig och sprang ner i en sjö, för att det hade blivit så varmt och popcorn överallt."

Då blir den ännu bättre - om man hört den grundversionen.

Samma sak med historien om tvåmansubåten;

- Hur många får plats i en tvåmansubåt?
- Ehhh...två?
- Nej, du får inte glömma Per i skåpet (periskopet)

Visst är det otroligt kul?

En mor till Micke G skulle återberätta;

- Hur många ryms i en tvåmansubåt?
- Tja..det borde vara två?
- Nehej.. du får inte glömma han i skåpet.

En sista dragning med ubåten...

- Hur många får plats i en tvåmansubåt?
- Hmm..kan det vara tre?
- Nej fem! Förutom Per i skåpet, så får du inte glömma bort Tor & Peder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine