torsdag, juli 26, 2007

Weiron i ottan...

Satt hemma o såsade i regnet...redigerade foton från Kreta och kopplade av med några avsnitt Nilecity o Percy Tårar.. lite luggslitet men mycket håller - hade tänkt att skriva om "Den finske Cancermannen på Bornholm" - en av de få positiva hågkomster från cykelsemestern 1998 - då jag var gift, bodde i radhus och försökte vara lycklig på låtsats... skall snickra på den storyn.

I brist på det så kan jag rekommendera Filip o Fredriks sommarprogram... det är oerhört stilsäkert. Lyssna! Jag har läst att lyssnare reagerat på drogromantiken - betänk att de skildrar en resa de gjorde 1995-96 då de var drygt 20 år... so what?

Weiron: Jaaa! Gomorron, gomorron, gomorron! NileCity 105,6, Weiron i ottan. Vem är det jag tjotar med? OK, Bruno, nu blir det svårt. Når du är full och står på Älvsborgsbron, och det blåser nåt så in i helvete. Vad vill man hålla i då?
Bernt: Ett räcke!
Weiron: Är du go i huvet eller? Vayenn ä svaret! Hur stavas vayenn?
Bernt: Ja... ö... vajer... v...
Weiron:V-A-Y-E-N-N? OK, du har ett V, ett A, ett Y, ett E, ett N och ett N. Vad kan du få ut för ord av det?
Bernt: Ja? A... Y...?
Weiron: AVENYN naturligtvis, har du gått på avenyn nån gång?
Bernt:Nej, jag har inte varit Göteborg på flera år.
Weiron: Nä, nu ska du lyssna jävligt noga Berit. Du är en typisk nollåtta. Du är avundsjuk för att vi får ordna VM i friidrott. Du är avundsjuk för att vi har Avenyn, Liseberg, Anton Glanzelius, Stonefunkers, Sten Priwin, den nya operan och en jävla stor portion humor. Och det är mer än man kan säga om dig.
Weiron slänger på luren.
Weiron: OK, morgonstund har snus i mun. Du lyssnar på Weiron i ottan och här kommer Ulf Dageby med "Whipped Cream".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine