måndag, februari 04, 2013

Pekfingret

#blogg100 post 14

Fortsätter att gå igenom Handens fem fingrar och har kommit till pekfingret;

Mitt mål o inriktning - hit vill jag

Detta är nog det svåraste fingret - har faktiskt ingen aning om vad jag skall bli när jag blir stor.

Tillåter mig att spåna fritt och hamnar i någon sorts digitalt nomadskap. Att jag kan verka o arbeta (skriva böcker och terapera) oavsett var jag befinner mig. Att slippa vara knuten till någon speciell arbetsplats. Att kunna göra nytta och hjälpa andra via Skype/FaceTime - telefon - mail.

Det där med ekonomiskt oberoende är ingen förutsättning, men det ökar valfriheten, samtidigt som jag ser en fara i att komma in i ett lättjefullt skov och glamma runt, bli drygare, fetare och avmätt rigid.

Ett retreat-meditationscenter-kursgårdsjox på Kreta...DET vore något.

Så... det var drömmarna - nu till det realistiska i närtid;

Jag tänker fortsätta att underhålla min hälsa, äta nyttigt och utveckla mitt motionerande genom att hitta fler aktiviteter. I och med att älsklingen och jag skall vara i Grekland under 5-6 veckor i sommar står Kitesurfing högt på dagordningen. Tänkte ta kurs här i Göteborg i vår - hyra utrustning på Naxos. Yiiee!


På jobbfronten trivs jag så oerhört bra. Att få jobba med "mjuka utbildningar" och få förmånen att se andra göra insikter och växa - det är mums för mig och mina behov.


2 kommentarer:

 1. TACK OCH LOV, jag har inte heller någon aning om vad jag ska bli när jag blir stor och jag hoppas på att jag aldrig blir helt färdig - just nu är jag redo att kasta allt överbord och starta en helt ny inriktning, skönt att det finns andra som inte heller tänkt färdigt. Har haft kul och gillat det jag gjort men nu vill jag göra något nytt.
  Och att lära sig nya sporter är också kul - i fredags provade jag snowboard för första gången i mitt liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sund inställning - det är den konstanta nyfikenheten som är min bästa drivkraft. Snowboard... tar med mig det

   Radera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine