torsdag, februari 25, 2010

Tokdans - ett gott sätt att vara

På Mymlans uppmaning har jag jobbat en stund med en spellista - 10 låtar - 48 minuter. Det räcker om du skall jobba dig trött. Eller löpa 10 km.

Den här listan är kanon att springa fort till - eller tokdansa. (Och jo - det går att studsa till Dr Alban (han är stabil) och Ace of Base - så jag har valt utifrån sånt som väcker dansdjuret i mig - som får igång mina fötter...som gör att jag inte kan sitta still... Färmed inte sagt att musiken här är BRA att lyssna till. Kan vara lite si o så med det - men nu gällde det att dansa, alltså. Tokdansa och hoppa...Förresten - har du inte Spotify - tigg av mig - jag är mycket snäll och har c:a 20 invites i en påse.

3 kommentarer:

  1. Gött med lite sköna spellistor!

    SvaraRadera
  2. Min mamma skulle gärna vilja ha en spotifyinvite! hon går alltid in på mitt. Så helt plötsligt står det att "another user logged into your account" o så sitter man där med skägget i brevlådan. Medan hon gladeligen lyssnar om och om igen på "halleluja" med Leonard cohen.

    SvaraRadera
  3. Tror nog inte jag kan använda den finessen här med vårat långsamma internet. Meditation, jag har äntligen börjat igen, så skönt när huvudet känns som om det sitter på en tråd och svävar som en ballong.

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine