tisdag, december 08, 2009

Nemo tar pulsen på X2000

I fredags åkte jag X2000 i tyst avdelning.

Det är lite skamligt - men jag tar alltid på mig propplurar till mobilen för att lyssna musik, ljudbok eller radio. Ja, det är väl inte skamligt - men jag har ibland inget ljud alls. Det är mer en markering; tala inte med mig. Jag vill vara ifred. Efter en veckas högspänt förhållningssätt med mycket interaktion vill jag inte alltid prata mer. Bara slappna av. Kanske sova en stund.Mittemot mig hamnar två unghannar i slips o skjorta. Upperclerks. Ålder - runt 35. De pratar surdeg. Jag slappnar av....men sedan blir det mycket intressant. Nästan för intressant.

Clerk A: - Jo, jag har skaffat sån där pulsmätare nu. För träningen... måste ju ligga i, vettu.

Clerk B: -Åh, fan... kompisen har en sån. Han berätta att han behöver gå ner i vikt. Han ville kolla in vilken förbrukning som gick åt när han satte på.

Clerk A: - Vafan.. påsättning med klocka och pulsband... är inte det lite...

Clerk B: - Jo, jag vet... men han är lite så där. Kontrollfreak. För bok över det mesta. I alla fall. Han var jävligt överraskad. Det gav puls och förbrukning som en rask promenad. 350 kalorier på 30 minuter - han snittade 125 i puls.

Clerk A: - Men det beror väl på om han porrskinkar eller bara softgökar?

Clerk B: - Den här killen har pp, det vet jag sen gymmet. Jag utgår från att han jobbar i sängen. Inte våldsamt, men stabilt. Han är ingen bävercuddlare som ligger och pälsdjursnuppar eller vältrar sig makligt som en valross.

Clerk A: - Alltså, det där låter lite kinky, men jag blir nyfiken. Fast, va fan skall tanten tro....

Det undrade jag också. Hursomhelst fick jag info jag inte visste jag inte behövde. Tack mina propplurar!

Hittade btw en sajt där du kan fylla i din vikt och hur länge du skall hålla på med en aktivitet. I den tabellen är dock sexaktiviteten mer som att pilla naveln(128 kcal/timme) - jag tänker släckt ljus, ängslig leverans och fladdrigt mottagande - i radhus.

3 kommentarer:

 1. "Porrskinkar", "softgökar", "bävercuddlar". Mycket användbar, ny terminologi i detta inlägg. Men "pälsdjursnuppar"? Can u please x-plain?

  SvaraRadera
 2. Förmodar att Clerk B syftar på minkar, mårdar och liknande fretter.

  Dessa pälsdjur kan hålla på med sin parning i 6-8 timmar. Det är hyfsat länge.

  De som är snabbast på banan är tjurar. De får utlösning INNAN påsättning

  Människan håller på i 7,3 minuter enligt:

  http://mj.barczyk.se/blog/2543/samlag-varar-i-genomsnitt-73-min-forskning

  SvaraRadera
 3. Haha, vilket samtal du fick lyssna på!
  Och vilket vokabulär de hade!
  Det är skönt att sitta bredvid och lyssna. Värre är det om man tvingas prata med folk man inte är sugen på att prata med. När jag var i Polen tex och hamnade på nån buss från helvetet, där en tannalös gubbe i 75årsåldern med en kloak till andedräkt, försökte prata med mig hela resan genom att säga "Krakow, Polen, okej?" och sen några andra polska ord som jag inte förstod eftersom jag inte pratar eller förstår polska ett dugg.
  Jag önskar jag hade vetat vad "kloak-andedräkt" heter på polska..

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine