lördag, november 21, 2009

Mera om Konspirationsteorierna...

Men in Black (film)Image via Wikipedia

Knappt hade jag varit på 2012 - förrän jag fick mera till livs om den gigantiska sammansvärjning som pågår i och med svininfluensavaccineringen. Ett varnande mail med startskottet på en djupare nedgrottning i de konspirationsteorier som delvis ligger till grund för den oro som råder.

Enligt denna teori är det inte influensan som är farlig. Det är vaccinet.

Artikelförfattaren David Icke har gjort sig känd för att sedan 1990 undersökt vem eller vad som kontrollerar världen. Han ägnar sig åt vad som brukar kallas "higher paranoid schoolarship" genom att hans böcker ser imponerande ut, de är ofta tjocka och ordentligt tryckta, inte några fotostatkopierade kompendier. De har fotnotssystem, referenslista och innehållsförteckning. Han försöker efterlikna eller bygga sina framställningar på det system som är etablerat i den akademiska världen som ett tecken på god forskning.

Det är förbluffande och häpnadsväckande stuff han kommit fram till:

Icke tror att världen kontrolleras av ett hemligt nätverk vid namn "Brödraskapet", som leds av den hemliga gruppen Illuminati. Även Frimurareorden ingår i denna teori, där ett trettiotal av USA:s presidenter genom tiderna även skall ha varit medlemmar. Från George Washington till George W Bush.

Brödraskapets mål är att etablera en världsregering och förslava varenda människa. Självfallet styr Brödraskapet i stort sett allt i hela världen - politiken, religioner, media och organiserad brottslighet.

Illuminati har också ett annat namn - Fångvaktarna. De är egentligen utomjordingar som liknar humanoida reptiler. Dessa utomjordingar kommer från solsystemet Draco och är med i en ond allians som kallas det Luceferianska Medvetandet. Många kända politiska ledare och andra figurer är utomjordingar, så som George W. Bush, Hillary Clinton, Storbritanniens drottning Elizabeth II och till och med skådespelaren Michael Ironside. Signifikant för dessa är att de samtliga är medlemmar i Frimurareorden.

Icke tror att de tre största religionerna, Kristendomen, Islam och Judendomen är Illuminatis skapelse, och att de finns för att få människor att starta konflikter mellan varandra. Rasism är också Illuminatis skapelse, enligt Icke.


Men då så - det är väl dags att dra skinnet av Englands drottning och fråga Clinton hur det är att ligga sked med en V-ödla?

Vid närmare eftertanke - så är kanske Men in Black dokumentärfilm?

Nä - här reder Soifa Åkerberg ut begreppen - och gör det begripligt. Och ja- jag skall ta min spruta.
Reblog this post [with Zemanta]

1 kommentar:

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine