fredag, oktober 12, 2007

The Straw - story of truth

Jo...i samband med mina inlägg från The Ios Years nämnde jag i förbigående The Straw. Eller Halmstrået. Han finns t o m på bild.

Hur fick han sitt namn? Jo, så här var det...om mina källor försett mig med rätt info.
The Straw var lite efter... han kom ner senare än de andra, någon vecka eller så. Han hade också jympadojor o jeans, gick väl klädd som hemma mest. Köpte en påse öl och tog med till stranden. Han hade inte koll på att ölen i strandbaren var lika billig och dessutom snorkall... so what - den tog.

Under en eftermiddag på hotellbaren kom några engelska models och checkade in. Nyfikenhet och spontan glädje (fortplantningens elementäremotioner) uppstod lika snabbt som sommarbrisen i den grekiska eftermiddagshettan.

Efter några korta fraser om väder, disco och engelsk matlagningskonst klagade en av modellerna; "I've got sunburned... anyone who are able to give me a decent treatment...massage...maybe..."
Flera äppelkäcka saker for i vädret...mest händer, varpå The Straw drog det längsta. Utmarsch från terassen och intrång i modellens hotellrum där lotions m m togs fram och kläder togs av.

The Straw började så att begjuta kvinnan med spermaliknande lotion. Hon var helt naken, låg på mage och var bränd om rumpan då det var ovant för henne att sola naken.

The Straw masserade, strök in, jämnade till och det började övergå från behandling till mer en erotisk lek... och då The Straw började närma sig den brittiska marmeladpastejen såg han att det låg något och skräpade i sängen, just mellan hennes lår och långt upp mot könet...
"Här skall inte vara nån skit och gammalt bös ivägen" tänkte han och ryckte undan det han tog för ett halmstrå.

Någon sekund senare satt han med en tampong i nypan och en tom säng bredvid sig. Modellen hade hastigt skjutit ut sig själv från positionen som en utlämnad, trånande kvinna till ett skräckslaget objekt som tappat tillit, smör o pengar på samma gång..

"Wtf are you doin', man!"

"Sorry...just thought it was a straw..."

Jag reserverar mig givetvis för eventuella detaljmissar


Hotellet där det hände... rödmarkerat


Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine