tisdag, september 13, 2005

Blow my horn...

Vaknade i morse och var tät i gommen. Sedan snarkoperationen 1995 har jag revat gomseglet, förpackat halsmandlarna och snört åt andra vitala delar i halsen...så jag har inget att ha ont längre.

Den smärtan cashade jag in i samband med operationen. Har nu istället ett slags överhäng i gommen..ungefär som om några köttiga stalagmiter var på väg att bryta igenom mitt gomkött.

Nåväl...läget är inte värre än att jag kan ondgöra mig över en större Internetleverantör där jag är kund. Igår kväll...sent... ringde en man och vill sälja bredbandstelefoni. Han hade talfel och var från Iran. För att inte verka ofin mot nysvenskar och så...accepterade jag. Nu visar det sig att mitt teleabonnemang inte kommer att kosta 29:-/mån...utan 99:-. Trolleriet blir att min bredbandskostnad sänks...och den kan kvitta (företaget betalar). det är dags att gå till anfall.

För övrigt leker livet... UGL-fäig som få har jag blivit och har nu 6-7 kurser i pipline. Samtidigt som jag förvärvsarbetar...Stabilt alltså.

Köpt på mig en ny mobil idag. Mkt exekutiv - Sony Ericsson K750i, minsann med bluetooth, megapixelkamera och mp-3 spelare...Lull-lull...sånt gillar jag.

Ikväll kommer några studievänner över och vi skall diskutera Hur man ser på människans ångest inom existensiell psykologi, psykodynamisk d:o samt inom behaviorismen.


Dagens låt är: (för att blidka Prof Coma) "Solsbury Hill" Peter Gabriel

3 kommentarer:

 1. CRN WEB Blogs
  Internet WAN Link Load Balance Aggregate popular Internet links seamlessly instantly form a high speed Internet pipe! Inbound Outbound load balance with session persistence.

  This is an excellent blog which I will visit on a regular basis.

  I have a document conversion site. It pretty much covers document conversion related stuff.

  Please visit sometime and see if you like it. And good luck to your fascinating blog!

  SvaraRadera
 2. Som jag påpekat tidigare får man ju så stort förtroende för de maskingenererade commentsen. Artig amerikansk försäljarskit. Tack för Gabriel och Selling...

  SvaraRadera
 3. Jag kollade upp försäljaren och ursprunget är inte amerikanskt utan en israelisk site som kränger mjukvara för document management. Samma skit men inte lika imperalistiskt.

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine