söndag, juli 17, 2005

Ett Jubileum

PUL... hur funkar det här? Bästa att kalla omgivningen för annat t v. Nå... Prof Coma ringde för att höra sig för hur han enklast kunde spara 10 spänn genom att handla en bok annorstädes än på www.bokus.com vad att säga? Min narcissism grymtade - gratta mig du parhusägare med gubbfettet i kläm...
Nu stundar lunch som kära mor ordnar . Ångbåtsbiff on demand. Läste just en intevju med Lundell på www.aftonbladet.se mannen skall tydligen krogshowa.

Trött efter 80-talsnatten i TV. mycket nostalgi o hågkomster.

CU... imorgon blir det till att gå in i office-världen. Folksam i fyra veckor. Och lite töser... snyft.

1 kommentar:

  1. Kul att bli omnämnd som snåljåp i din snygga blogg. Att det var jag som satte dig på spåret till Lundellartikeln i AB förtigs klädsamt. Samma gamla sanning åter bekräftad: verkligheten är det urval av fakta vi väljer att berätta och som vi kan berätta. Det finns ingen sann beskrivning, däremot kan man eftersträva balans, hederlighet och saklighet. Neutralitet är däremot skit: ingen har byggt bra berättelser på det. Den bra berättelsen och iakttagelsen kommer nämligen ur ett konsekvent taget perspektiv på världen. Där tror jag att du har bra utgångspunkter för bra bloggbetraktelser.

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine