torsdag, juli 28, 2005

Biljetter, bilköp och Curry-curry Nam-nam

Min plånbok fick ett svart hål igår. 2 st U2-biljetter på sekt E1, med hot om ösregn...hur smart är jag egentligen som lätt hystar upp 2400:- för det? Kunde ju blivit en hel restresa till Grekland i slutet på aug...t ex.

Men... Här o nu lever jag och här o nu är det U2 som gäller.... det blir alltid sån hype i samband medatt Ullevi skall fyllas.. och efter att ha läst recensionen från Oslo och i Verldens Gang är jag såld... det får pissregna som i Bombay.

Kvinnan köpte ny bil igår. Mycket plus o minus o lull-lull av o på och sportpaket o vinterrhjul + larm o AC och bensincheck och inbyte... siffror så jag vi blev alldeles snurriga i huvvet... men det landade bra...mycket bil för pengarna. Bara att hoppas att den lilla Getzen nu sköter sig lika bra som sin tappra föregångare.

Billettköp så I Norum, Tuve. En stadsdel som befolkas av allt fler hemlösa.... No..rum. (Göteborg, Göteborg, Göteborg)

Alldeles utmattade efter detta kröp vi in på Rest Bombay på Andra Långgatan - ett hak för brinnande gommar. Den ligger f ö mittemot Martin Sexshop - som oxå brann nyligen. Någon göteborgare gjorde sig lustig i GP och trodde att de "heta filmerna möjligvis självantänt"

Dagens låt: "I still haven't found what I lookin' for" U2

Åter till näringen...det ser ut att kunna bli en lång session i detta företag...besked kring 3 aug.

Em - löpning i Skatås och 12 km lätt distans 8:an + Lilla Delsjön runt... ser fram mot det...

CU...around

1 kommentar:

 1. Detta måste vara Sveriges snyggaste bloggare (förlåt, bror). Vet din syrra föresten om att hon är en Ebba-look a like.

  http://www.expressen.se/bloggen/ebba/

  Själv pendlar jag beroende på dagsform mellan att likna Alain Delon eller Mr Bean.

  Eller vad säger du, Gunnar Adler Karlsson.

  Martin Stenmarck inledde sitt sommarprogram med att imitera Ernst Hugo Järegård samt lägga på Born to run. Den killen har potential. Synd att han sjunger en sån skitlåt som Las Vegas.  Prof. Coma

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine