fredag, juli 08, 2011

Vi behöver ge bort det vi har fått för att kunna behålla det....Du som följer den här bloggen har säkert noterat att jag gett ut en bok för snart två år sedan.

Det har gett mig otroligt  fin respons och feedback. Relationer har skapats, goda samtal har förts och jag vet med säkerhet att boken hjälpt åtminstone en människa framåt i sin resa mot ett bättre varande i förhållande till alkohol.

Inom tolvstegsrörelsen talas ofta i samband med det tolfte steget att vi måste ge bort det vi har fått för att kunna behålla det - och det syftar då på nykterheten i sig.


Jag spinner vidare på detta och lägger nu ut min bok i e-version för gratis nedladdning.


Du hittar boken här - i högerspalten.  Passa gärna på att donera då jag fördelar alla inkomna medel lika till Ersta Diakoni i Stockholm och Räddningsmissionen i Göteborg. Donationerna riktar sig endast till arbete med utsatta barn vars föräldrar lever i aktivt beroende.

Vad jag förstått så fungerar e-boken i pdf-format alldeles utmärkt att läsa på iPad eller annan läsplatta.

Jag önskar dig god läsning och en fortsatt fin sommar....

5 kommentarer:

 1. Härligt Peter. Jag ser fram emot tvåan!

  SvaraRadera
 2. Tack, Åsa. Du får vänta - men den kommer - det lovar jag.

  SvaraRadera
 3. Tack - jag har nu sträckläst din bok, kopierat många av dina träffsäkra citat och är tagen! Jag är spelberoende - och ser förstås mig själv i det du beskriver, även om sjukdomen tar sig andra uttryck - konsekvenserna är desamma. Tack för att du generöst delar med dig av boken och dina erfarenheter - donation kommer när pensionen trillar in den 18! Tills dess är det tomt (av självbevarelsedrift) på mitt bankkonto - har du ett postgiro eller bankgiro jag kan sätta in på är jag glad, har klippt mitt bankkort för att inte spela! Margareta

  SvaraRadera
 4. Läsa en bok på skärmen har jag gjort en gång och det får räcka.

  Ingen pocket-utgåva på gång för oss som föredrar fåtöljen?

  SvaraRadera
 5. Wagner - maila mig, så ska vi nog finna en sorts papperslösning

  SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine